Kezd lecsengeni a parlamentben a brókerbotrány, viszont újra az Orbán-Simicska közötti háborúról kérdez az ellenzék. A legfőbb téma mégis az lesz, hogyan tudott a Jobbik egyéni képviselői mandátumot szerezni. Kövesse a parlamenti ülést a hvg.hu-val!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Jaj de túl van ez lihegve. Ha most indult volna egy hajléktalan a fidesz ellen, akkor őt választották volna. Ez egy rövidtávú gondolat volt. Ne a fidesz, a többi majd alakul. 2018 még messze van.
El tudjuk képzelni mekkora mellénye lenne a fidesznek ha nyernek? Rögtön tét szavazás lett volna amit megnyertek, és a választók egyértelmű felhatalmazását jelentené. A választók egyértelmű sikernek ismerik el a ténykedésüket, és mennek tovább a rögös, de egyetlen úton... bla bla bla

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.