A Fradi 4-0-ra győzte le a Videotont tegnap a Magyar Kupa döntőjét. Ám egy durva incidens megzavarta a meccset: a Videoton-edző 17 éves fiát bántalmazták a VIP-páholyban – írta a Nemzeti Sport Online.

Erről először a csapat egyik játékosa, Sándor György számolt be.

Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb

- nyilatkozta, hogy miért késlekedett a Videoton az ezüstérem átvételével.

Az információt később maga az edző, Joan Carrillo is megerősítette:

Nem tudom, mi történt pontosan a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. Lényegtelen most a helyszín, ez sehol a világon nem történhetett volna meg, független a stadiontól, de természetes, hogy aggódtam a fiamért.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mate03
@pistapapa: A Vip páholyba halandó ember,nem juthat be!Azt a Kubatov börtöntöltelék őr százada védi!
pistapapa
Ki rugdosódhat VIP páholyban? Tuti,hogy nem a "B" közép. Én már láttam,hogy kik tömik ott magukba a keményen dolgozó kisemberek által megtermelt napraforgót.
soljanka
Szerintem összetévesztették a Gazsival.
mate03
@pistapapa: A Vip páholyba halandó ember,nem juthat be!Azt a Kubatov börtöntöltelék őr százada védi!
Clavigo
Magam elé képzelem,,,Ha a rioi vb-döntőn alárúgtak volna a Veziiir kölykének a VIP-páholyban,,Ez már hír lenne...Egyébként meg kijafaccom ez a "nagyon fontos kölyök " ?
Freewolf
Közben kiderült, hogy mi is történt! Két fradi drukker közös fényképet szeretett volna a 17 éves fiúval, aki nemet mondott. A drukkerek hátat fordítottak és távozni készültek, mikor az edző nemes lelkű fia hátulról fellökte az egyik távozót. Azok visszafordultak és adtak az agyának!
Talán, ha nem a hangulat keltés lenne a cél, nem hazudoznának a hírekben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.