Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül mi magunk hülyék vagyunk ahhoz, hogy a saját bőrünkön érezzük, jól élünk-e vagy sem.) 1. Hazugság volt az egymillió új munkahely 2. Nincs beruházás, menekülnek a befektetők 3. Egekben az államadósság, pedig lenyúlták a magánnyugdíjat 4. Az Európai Unió legmagasabb, 27%-os ÁFA-ját fizetjük 5. 70-80 ezer nettóért güriznek a szociális dolgozók 6. Félmillióan menekültek el az országból, a kivándorlás üteme tovább gyorsul 7. Demokrácia, sajtószabadság, korrupció, gyermekéhezés – minden listán csúszunk lefelé 8. A fideszes haverok és strómanok gennyesre keresik magukat

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
A fideszre szavazók ezeket a dolgokat kifejezetten szeretik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Anna Mária: 21:41 Ez nem a fideszes szavazók bűne. Ők fogyatékosok és mint ilyen nem felelnek a tetteikért. Ők nem látják mi folyik itt. Ráadásul fele annyian sincsenek mint a nem fideszesek.Ez kizárólag a mi bűnünk. Mi (az igazi kétharmad) látjuk mi folyik itt, mégsem teszünk ellene. Akinek tele a töke, az elmenekül, ők már letojják mi folyik itt.
Nincs mit szépíteni, idióta egy népség vagyunk.
Clavigo
Még jó,,hogy a csúzliszájú Récsöl közben önálló lett...Ha másért nem,,ezért biztos fel fogják minősíteni az országot,,úgy 2500 . év tájékán.Remélem ez is benne lesz a propaganda-kampányban.Egy sima mezei fitymasz-birka hatodszorra is nehezen tudja felfogni az ""eredményeket "..
Anna Mária
@Aki Én: Nem hiszem, hogy szellemi fogyatékosok a fideszesek. Ők a magyar közoktatás termékei.
Aki Én
@Horizont: Aki már legalább odáig eljutott, hogy nem imádja ezeket, nem védi az aljasságaikat, az nem idióta. Annál legalább remény van.
@Anna Mária: Ez pusztán józan ész kérdése. Olyan szintű az aljasság, hogy azt
látni nem kell különösebb képesség. Ez csupán mély sötétség, amit egy hétvégi M7-s autózásnál is tapasztalhatunk. Ennyit tudunk...
colibri
Mind a nyolc valós megállapítást szivesen láttam volna a Kétfarkú Kutyapárt óriás plakátjain.
Toby
@colibri: Én meghiányolom a frappáns dakota-közmondásokat, mint a "ha megdöglött a lovad - szállj le róla" ( bí orbánc - a geci! - dakota )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.