Most, hogy túl vagyunk az idei nyár eddigi legbrutálisabb hőhullámán, érdemes megnézni, hogy mire számíthatunk a jövőben. Nem sok jóra. Két klímakutatót kérdeztünk a globális felmelegedés, illetve az egyre gyakoribb kánikulák közötti összefüggésekről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Másik kutatók szerint meg egy mini jégkorszak előtt állunk, jó lenne már ha előbb eldöntenék egymásközt mi is várható, csak utána kezdenék riogatni a jónépet))))))))
1magyar
A gazdagok kicsit tovább bírják, de kihal a nekik dolgozó rabszolga ők következnek.
36
Szőlő helyett datolyát, tehén helyett teve nevelése, tartása ajánlott.
papa.49
Másik kutatók szerint meg egy mini jégkorszak előtt állunk, jó lenne már ha előbb eldöntenék egymásközt mi is várható, csak utána kezdenék riogatni a jónépet))))))))
Január
Annyi azért biztos, hogy a meleg itt a városközepén kiégetett a paradicsomon kivül mindent a kertünkben, a locsolás nem ér semmit.
Meleg és szárazságtűrő növények kellenek.
papa.49
Volt már ilyen nyár meg volt melegebb is, meg olyan is mikor eső se esett 5-6 hétig, nem is olyan régen 2012 nyara, de volt olyan is mikor lánctalpas húzta a kombájnt mert annyi eső esett...Az emberiség még csak tanulja az éghajlatot megfigyelni, még max. 200 évre visszamenőleg vannak adatok, azok se mind pontosak, hivatalosak, ezekből több száz, ezer évre elöre jelzést csinálni az szerintem csak ,,JÓSLÁS,, oszt. vagy bejön, vagy nem jön be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.