Három tranzitterületet hoz létre a Fővárosi Önkormányzat a nagy budapesti pályaudvarok mellett, hogy az ide érkező migránsoknak legyen vizesblokkal felszerelt helyük a várakozásra. A Városházán a fővárosi szervek, a karitatív szervezetek, a rendészeti szervek, a MÁV és a menedékügyi rendszer fővárosi vonatkozásban érintett szerezetei egyeztettek a kialakult helyzetről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hemami
Végre,hogy valahol kegyesen engedélyezik a hozzászólást is. Éppen ideje volt, hogy valamit már a fővárosban is tegyenek az ügyben.Láttam a képeken, hogy a rendőrök arcmaszkban és gumikesztyűben navigálják a menekülteket a trolira , a metróra, egyáltalán a tömegközlekedésre.Valószínűleg a vonatokra is.Ezek szerint a tömegközlekedésben utazók nem számítanak veszélyeztettnek, csak a rendőrök.Ugyanakkor azt is olvasni lehetett, hogy más nyugateurópai városok pályaudvarain azért nem lehet látni menekülteket, mert az állam szervezetten, külön buszokkal szállítja őket a rendeltetési helyükre.Nem lenne ésszerűbb és normálisabb megoldás ez itt is ?Így nem kellene nekik sem helyismeret , nyelvtudás , stb. nélkül össze- vissza bolyonganiuk valamiféle általuk értelmezhetetlen papírok szerint, ugyanakkor nem okoznának riadalmat, netán valós veszélyhelyzetet a lakosságanak.Az igazán az életüket mentő embereket nagyon sajnálom, de magunkat még jobban , attól félve, hogy , ha elszaporodnak bizonyos területeken, akkor ( mint arra számtalan példát láthattunk, olvashattunk, hallhattunk más országokból, városrészekből )nem ismernek más törvényeket, szabályokat, mint az iszlám vallásnak álcázott, de valójában a világ legembertelenebb, legbrutálisabb politikai rendszerének ideológiáját, sőt ezeket akár erőszakkal is rá akarják kényszeríteni az őket befogadókra is.Ez valami elképesztő és félelmetes jövőkép, nem ilyen jövőt szeretnék hagyni az utódaimra. Az iszlám és a kereszténység soha az életben nem fog összeférni egymással.Minden erőnkkel tiltakoznunk kell, hogy nálunk is mecsetet építsenek, ezzel csak elősegítenénk, hogy ez a szerencsétlen, kicsi, csonka Magyarország minél vonzóbb terület legyen számukra. Enélkül is már éppen elegen ácsingóznak a vizeinkre, a földjeinkre. Ha így folytatódna, nagyon hamar bekövetkezne a fenyegetés, hogy kisebbségben, alárendelt szerepben, rabszolgaként élhetnénk a saját hazánkban. Tegyünk ellene, amíg még lehet bármit is tenni, amíg nem lesz végzetesen késő !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.