A világbajnokságra készülő magyar fitneszmodell, Kálmán Csilla is belekeveredett egy balatonfüredi verekedésbe.

„Hát, sajnos én jól megjártam. Tegnap egy füredi szórakozóhelyen a semmiből a betonnak löktek fejjel. Súlyos testi sértés. Most kaptam a hírt: afrikai orvostanhallgatók voltak a tettesek” – írta ki Facebook-oldalára Kálmán Csilla.

A poszt szerint mintegy 35 afrikai orvostanhallgató születésnapot ünnepelt. 

Súlyosan megsérült egy fitneszmodell a balatonfüredi tömegverekedésben
Forrás: Facebook

"Elfoglalták a táncparkettet, lökdösődtek. A barátaim (heten voltunk, négy fiú, három lány) voltak ekkor benn, én kinn beszélgettem. Egyszer csak azt hallottuk kinn, hogy benn kiabálnak, elindultunk egy barátommal, de őt ekkor lerántották hátulról. Én azt láttam, hogy hárman már rajta vannak. Oda akartam menni, de menet közben egy lány elkapott, és arccal a földre vágott. Ekkor az afrikai férje – most tudtam meg, hogy a férje –, ráütött ököllel a hátamra, és még egyszer ráfejeltem a betonra"

- állította a sportolónő az Origónak.

A rendőri jelentés szerint hét ember ellen indult eljárás, eddig öt személyt állítottak elő. Azt nem közölték, milyen állampolgárságú emberek érintettek. Csoportos garázdaság miatt indult eljárás, írja a Veol.hu.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
És ez a tipus özönlik be a határon! A Szegediek már fegyverkeznek és joggal!
jancsipapa
Ilyenkor : " verekedésbe keveredett " . Ha négert ,cigányt ,arabot - NEM MAGYART !!! - ütnek : " rasszista ,gyűlölködő támadás .
Fradigege
Fitnesz világbajnokságra készülök. Túl nagy a feszültség...HUKKK...lemegyek a haverokkal dzsanázni a dizsibe. Oszt' köcsög nigger! Ésakko'mivááán?! Ez a kép van előttem. :) Miért nem mennek Kárpátiára vagy Fejbőr koncertre???
Yoda69
@Freewolf: Nezz mar utana pontosan mi is tortent mielott baromsagokat irsz.
Szeparepa
Azt hallottam, hogy valójában levert 10-20 fekát a csaj (mert nem csak fitness-es, hanem kick boxos is) és a bunyó közben, pár ütést azért ő is bekapott... 10-20 afro körülötte KO-zva feküdt, mire a zsaruk kiértek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.