Migránsok egy kisebb csoportja akadályozza a többiek elszállítását a röszkei Dugonyi úti gyűjtőpontnál péntek este – jelentette az MTI tudósítója.

Néhányan a buszok elé ültek, mások pedig a legelső busz előtt vitatkoznak a rendőrökkel, akik önkéntes tolmács segítségével próbálják meggyőzni őket, hogy engedjék el a járműveket. Három csuklós busz már tele van, idősek és gyermekek is vannak rajta, a rendőrök erre is hivatkoznak, hogy őket minél előbb el akarják helyezni táborokban.

Migránsok egy csoportja akadályozza a többiek elszállítását Röszkén

A tiltakozók közül többen angolul azt skandálják, hogy nem akarnak táborba menni.

A röszkei gyűjtőpontnál csütörtök reggel óta folyamatos és gördülékeny a magyar-szerb határon átkelő migránsok elszállítása. Ahogy megérkeznek, azonnal vagy minimális várakozás után buszokkal a röszkei idegenrendészeti előállító pontra vagy az ország más pontjain kialakított állomásokra viszik őket.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
nem akarásnak nyögés a vége.
nem kánaán ez, hiába írták azt Mehemedék a fészbúkon.
hemami
Még most ők vannak kiszolgáltatott helyzetben és máris rákényszerítik az akaratukat a befogadókra, lázonganak, ellenállnak a hatóságnak, el lehet képzelni, hogy mi lesz néhány év múlva, amikor elszaporodnak és nyeregben érzik magukat.A nyugateurópai városokban már meglévő áldatlan helyzet vár a befogadókra.Szép kilátások.No go zónák, enklávék, sharia törvénykezés, stb.Halálos ítélet a keresztény Európára.Az iszlamista vezetők és a híveik nyíltan hirdetik, hogy erre készülnek.Érthetetlen, hogy az eus vezetők, a franciák, németek, az északi államok vezetői a saját kárukon sem tanultak, pedig már megtapasztalták ezt az áldatlan helyzetet és még mindig a további befogadás mellett érvelnek.Azt akarják, hogy nekünk se legyen jobb.
Mobil123
Nem akarnak??? Akkor lehet visszafordulni, és legyen nagy pofátok a hazátokban. Ott kovetelőzzetek, ott kérjétek a szabadságot, jogaitokat ja és ott kotelessegeitek is vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.