Törvénytelennek és igazságtalannak nevezi a kormány által bevezetett új menekültügyi szabályokat az a kiáltvány, amelyet eddig 88 ügyvéd írt alá. Az Ügyvédek a Jogállamért Facebook-oldalon megjelent írás szerint a most megalkotott jogszabályok "ellentétesek minden, Magyarország által aláírt nemzetközi egyezménnyel, a Magyarországon közvetlenül hatályos európai közösségi joggal, a magyar Alaptörvénnyel és alapvető jogelvekkel". Az aláíró ügyvédek ezért felszólítják a kormányt, hogy a parlament elé olyan javaslatokat terjesszen, "amelyek megfelelnek a jog és jogalkotás legalapvetőbb elveinek, a tételes EU-s és magyar jogszabályoknak".

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,JOGÁSZOK,, nem fogadják el a ,,jog-ész nélküliek,, jogtiprását, nagyon helyesen))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Persze, hogy tett, de ez nem az a helyzet, amikor le kellene verni a sérelmeket. Az ráérne a közös probléma megoldása után.
varirmag
Ez most nem Orbánról és a kormányáról szól !!!
De hülyék ahoz hogy észrevegyék !!!
sokanvagyunk
Kedves @Horizont: A nullát nem én írtam... :)))
justhpeter
Tökéletesen elég a 88. Nem a szám a lényeg, hanem amit mondanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.