justhpeter

Hatalmas boldogság érte az 52 éves Závodszky Noémit – 8 hónappal ezelőtt anya lett!
@namihami: Mind az "öreg" szülőknek, mind a "fiatal" nagyszülőknek" gratulálok és hosszú, szerencsés életet kívánok a családnak.
Hadházy: Ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda, ez annyira ocsmány, hogy már szép...
Hadházy egyre értetlenebb. Az operett törzsnek és a Ciki Ceciliának nem az a célja, hogy rend legyen az iskolákban, hanem, hogy sz összes "nemzeti-keresztény" birka bevegye, hogy majd ők megvédik a hordát.
Két új szóvivővel újít be a Fidesz
Hol vennak ezek a "szellemi nagyságok" Kósa Lala szintjétől ? Fényévekre. Felragyogott az arcom az örömtő mikor Lala a szót vitte.
Orbán Viktor nagy bejelentést tett: Átlépte a beoltottak száma a hárommilliót Magyarországon
Egy elfogaható nagy bejelentést fogadok csak el. Mégpedig azt, hogy a NER megbukott, igazából rendszert váltunk. Mivel az elsikkasztott rendszerváltás ide vezetett, minden politikust a parlamentben töltött éveivel egyenlő kömunkára ítéltek, teljes vagyonelkobzás mellett Ez lenne az igazi munkaalapú ország, mert akinek az elmúlt 31 évben nem sikerült megismerkednie a munkával, ezután bepótolhatná.
Több millió magyar nyugdíjast kezdett szédíteni Orbán Viktor, nem tudni, mennyi pénzből
@verőce21: Nem vagyok rokkant nyugdíjas. A családban van olyan rokkatnyugdíjas, akinek a 105 ezer forintjából az Orbán kormány 45 ezret csinált.
Több millió magyar nyugdíjast kezdett szédíteni Orbán Viktor, nem tudni, mennyi pénzből
@verőce21: 22:04: A rokkant nyugdíjasoknál láttuk, hogy az Orbán kormány mennyire garancia. Egyik napról a másikra lettek nyomorba taszítva.
Csányi Sándor is elmondta véléményét Petry Zsolt és Gulácsi Péter ügyével kapcsolatban
Csányi is egyre röhejesebb. Azt még csak megértem,hogy focianalfabétaként elvállalta az mlsz vezetését. Egyrészt azért, mert az mlsu-ben is hasonszőrűek veszik körül, másrészt azért, mert a környezetében is valamennyi NER-potentát, oligarcha azzal foglalkozik, amihez abszolút nem ért.
A nap lúzere: illegális szemétlerakásnak nézte az önkéntes szemétszedést a fideszes képviselő
A cikkből megállapítható, hogy Gór Csaba képviselőjelölt már megütötte a NER országos szinjét, vagyis fideSS-kdnp képviselőnek megállapított feltételek első pontját teljesítettnek vehetjük.Várom, hogy mikor vizsgázik habzó szájú gyurcsányozásból.
Gyurcsány "Tahó parkolása" már a téma a Fidesznél – Fotók
Nem az a gond, hogy tahó ekéz tahót, hanem hogy kizárólag ebből áll a magyar politika. Azt mondom, ha ez a magyar politika éttermi választáka inkább maradjon örökre zárva az "étterem".
Vers Orbánnak, a költészet világnapján méghozzá a háza elé! – Fotók
Az a baj a 32 éve elmúlasztott békés rendszerváltással, hogy több nem lesz belőle. Jó lenne ezt megérteni.
Gyakorlatilag megszűnt a sürgősségi ellátás a tatabányai Szent Borbálában
Nincs kormány és nincs ellenzék. A kormánypártok képviselői kizárólag lopni járnak be a parlamentbe, az "ellenzéki" képviselők meg melegedni. A magára hagyott választókat holj hitegetik, hol fenyegetik. S amikor majd gorombára fordul a helyzet azok lesznek elítélve, akiket addig semmibe vettek, hülyének néztek.
Petry Zsolt kirúgásához
@RonaGyuri: Köszönettel elolvastam a hozzászólásodat és a benne lévő idézettel is egyetértek. Ugyancsak hasonlóan vélekedünk az Unió és a hazai bugris viszonyáról. Kizárólag abból a szempontból gondoltam megszólalni, hogy a hazai kormányzat a médiájával ráugrott valamire amire a "polgári" média is elkövetett. Számomra Hrutka János esete sem tiszta...Petry Zsolt esetében sem tudom, hogy ő hibázott-e vagy csőbehúzták, de gondolom, hogy a Hertha BSC-vel van egy élő szerződése, amiben bizonyos "viselkedési szabályok" le vannak írva és annak alapján bontottak szerződést vele. Gondolom továbbá, hogy a jogorvoslat a német jognak is része, tehát Petry Zsolt is élhet vele, amennyiben akar.
Ezzel magyarázza a kormány, miért nyitnak ki az iskolák, úgy hivatkoznak a konzultációra, hogy benne sem volt
Tulajdonképpen csak az történik, hogy Orbán a szentmisét áttette vasárnapról péntek reggelre. Mivel az igazán hívő közönsége korábban sem kérdőjelezte meg a szentmisén elhangzottakat, a hívek a pénteki mise mesetartalmához sem fűznek kommentet vagy kérdést. Így a történelmi anyaszentegyház mellett létrejött egy "apaszentegyház " is. Hogy primitívebb, hazugabb mint a korábbi az nem érdekes, a lényeg, hogy a miénk.
Petry Zsolt kirúgásához
Erről az ügyről már régen nincs mit beszélni. A hazai kormányoldali sajtó ráugrott valamire, amin elcsúszott és hanyatt esett, Nem először tértént és nem is utoljára. Súlyosbítja az esetet, hogy a belfóldi politika nagyobb részben unintelligensebb része ráugrott és magára húzta, miután a kifogásolt eljárást maga frontján is elkövették korábban és burkoltabban.
Hadházy: "Orbán mindenkit hülyének néz"
Orbánnak már régen nincs köze a valósághoz, de a 133 ganajtúró nem fog tenni ellene, mert akkor az ő szájukból is kiesik a csöcs.
Betiltottak egy Orbán Viktort kritizáló videóüzenetet: "Tiltsátok be Orbánt"
Amit eddig hallani lehetett az ellenzéktől az nég egy mesedélutánra sem elég, nemhogy 4 évre. Mindenesetre azt még megvárom kik kerülnek jelölésre a körzetekben és kik kerülnek az ellenzéki listára és majd aztán döntök a szavazatról. A mai napig beérkező - és komolynak látszó hír - miszerint ebben a körzetben akár egy budapesti emberke is indulhat, az biztosan eltérít a szavazástól. Az csak azt jelenti, hogy az ellenzék nem talált normális embert a körzetben, vagy nem is keresett. Elfogadom, ha így van, de ne kérje a támogatásomat.
L .Simon László miniszteri biztos lesz
A maradék káderek megtartása a cél, nehogy lelépjenek a bukás elől.
Breaking! Gyurcsány Ferenc kórházba került
@Nyírfa: Igen. A zöldbabot is, a fehérbabot is és a tarkababot is, jól beecetezve, kockatésztával !
Jakab üzent Orbánnak: "Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos"
"Minden változik. Csak a foci, meg a kormányzás színvonala nem." Jakab téved. Egyformán folyamatosan süllyed a foci és a kormányzás színvonala, csak a foci magasabbról indult, a kormányzásnak meg már mérhető színvonala nincs.
Breaking! Gyurcsány Ferenc kórházba került
Kövér dumájára én is allergia lennék, de lehet hogy én adnék is neki egy pár kokit meg sallert.
A kormánybiztos szerint baleset volt az SZFE ügye
Hibázott Stumpf ezzel az interjúval, mert minden néző számára világossá vált, hogy fogalma sincs mi történik körülötte. Az, hogy még egy lehetőséget kapott pénzszerzésre megülte az agyát. Pártcsicska mivolta eddig sem volt kérdés, de erre a kóros szervilizmusra már nem szorult rá. Azt a pár mikronnyi tisztességét, ami még maradt eljátsza.