justhpeter

Felfüggesztették az SZFE honlapját
El kellene kísérni az ezredes urat a gyakorlópályára.
Varga Judit is elkapta a koronavírust
Csak a teljes csapat ellen édes a győzelem, gyors gyógyulást kívánok neki.
Rendészek keresik a Miskolcon garázdálkodó medvét
Jó lenne tudni, hogy a rendészek miért nem üldözik sz s barmot, aki a kocsival üldözte az állatot.
Kósa Lajos a nap poénját sütötte el Jakab krumplis akciója kapcsán
Ezt a szerencsétlen féleszűt egy rendes kabaréból már kidobták volna.
Légvár, lufi, boszorkányüldözés, álcivilek – Varga Judit így beszél arról, hogy az EU komolyabban venné a jogállamiságot
Varga Judit Donáth Annától függetlenül egy Orbán-csicska. Tök mindegy melyiküknek van igaza, az Unió parlamentje majd eldönti a dolgot.
Hatalomátvételre készült a Fideszben Lázár János? Sok vezető politikus így gondolta
Valami ütős cuccot vett be ez a Jani ! Persze rögtön megindította a fantáziámat is és rögtön látni vélem a fideSS választmány ülését Felcsúton, ahol Kövér (kunparaszt/tahó) László) elővezeti a választás előtti kötelező listaállítási és miniszterelnök jelölési napirendi pontot, mire a hódmezővárosi igazi fideSSesek pajzsán bevonaglik Jani. Mögötte hű szolgái serege hozza be a Janit támogatók nyilatkozatait, a Janinak hűségeskütt tett "bevett" egyházak nyilatkozatait, a kirabolt magánnyugdíjpénztárasok, a ledarált, rokkantak, a járadékossá tett egyenruhások, a szociális munkások és a közmunkások sürgősségi kérelmét, miszerint mindnyájan a Jani uralmát kívánják. De jön a feketeleves és az ébredésem.

Jani ! Egyetlen dologban biztos vagyok. A választás előtti valamelyik éjszakán biztosan jönni fog egy osztrák nyugdíjas az autójával és onnan a te álmodnak is vége és az enyémnek is. Igaz, az enyémnek csak újabb négy évre, de tiednek örökre. Törődje bele, hiszen egészen olcsón megúsztad a gazemberséggel töltött éveket.
Ki a nagyobb keresztény? A kormány nem ért egyet a püspökkel a lombikprogramról
Ezeket nem kereszteli hanem átkozza Veres pispek. Legalább van miről beszélgetniük, ha már nem egyeznek a szégyenkeresztények.
Üzent az SzFE vezetősége: Következmények lesznek, ha maradnak a diákok
Szarka ezredes nem tanul semmiből. 1975-ben a gépesített lövészeket nyulaknak hívták a magyar néphadseregben. Akkor az ezredes 4 éves volt. Azóta megállt a fejlődésben és az életútja láttán nyúl is maradt. Sajnos a gyáva fajtából. Hiába járt sok iskolába és tanult történelmet, a tudata nem fogta át teljes terjedelmében, hogy a parancsra hivatkozni már Nürnbergben sem lehetett. De még azt az egyszerű falusi mondásokat sem tudja befogadni, hogy ki minél jobban provokál, annál jobban elverik. Most bízik a megbízóikban, de a baj esetén ők állnak majd el elsőre mögüle és az ezredes hanyatt esik. Csúnya és egyben nevetséges vége egy karriernek.
Szijjártó felszólította Joe Bident, hogy válaszolja meg korrupciógyanús ügyeit
@teuton: Amikor Biden elnök lesz, onantól 4 évig biztosan nem látják az ovális irodát.
Kásler Miklós bejelentette: katonákat vezényelnek az iskolákba
Egyetlen jogosult kérdést ismerek: Mikor lesz már a kormányban is kitakarítva ?
Ugyanis Käsler már annyira bolond, hogy már közveszélyes is. A vegyvédelmi zászlóalj katonái meg majd az év végi beszámolójukban fwelsorolják, hogy ebben az évben hány iskolát végeztek el. Mivel szíveen viselem az iskolákat és a szünidő is rövid, javaslom támogatóként Szarka ezredes urat is kivezényelni takarítani, hiszen szemmel láthatóan a magasabb kategóriába tartozó SZFE hallgatói megroggyantó csapást mértek rá. A kisebb iskolás gyrekek viszont otthon lesznek.
Orbán: az egyházi intézményeknek adott állami pénz a legjobb helyre kerül
A fideSS-kdnp-t támogató egyházak nem "bevett egyházak", hanem a koprmánymaffiába bevett egyházak, s mint így komplett bűnbandát alkotnak.
A püspöki kar elnöke szerint súlyos bűn a lombikprogram, le kellene állítani
A Katolikus Püspöki Konferencia elnöke mint hivatásos Orbáncsicska és szégyenkeresztény bizonyságát adta annak, hogy fogalma sincs a családok életéről. Ebben egyezik a kormánnyal. Már szánni sem tudom csak megvetni.
„Kezelhetetlen helyzetet okozhat Orbán javaslata" – szakértők szerint óriási káoszt okozhat, amit a miniszterelnök mondott
Kevesebb Ausztria, több Bánkút ! Aztán majd betiltjuk azt is, amikor az "elit" hazatér az osztrák sípályákról.
Pintér elismerte, hogy hibát követtek el a siklóernyős mentése során
@lusta: Jobb helyeken a miniszter benyújtja a lemondását. Magyarország tíz éve már nem jobb hely.
Szigorít a kormány: háromszorosára nőhet a bírság a karanténszabályok megszegéséért, és van más is
Semjén a kormány újabb "ezredese" aki csak fenyegetni tud. A sunyi és csak a pénzre menő, alattomos jogszabályok benyújtója, aki csak ehhez ért.