justhpeter

Feltételeket szab a kormány, hogy Orbán Viktor találkozon Zelenszkijjel
Mégis ez a két szarházi kinek és minek képzeli magát ? Ők, akik nem tűrik ha az Unió vagy más ország javasol valamit, mert az a magyar belügyekbe való beavatkozás ? Ők akarnak feltételeket szabni Ukrajnának ?
A magyar kormány összes tevékenysége H betűs hungarikum úgymint halogatás, hazudozás, hülyeség..Legjobb az lenne, ha visszabújnának Putyin alfelébe.
Sulyok Tamás jópofa, szabad lelkű ember? Ezt állítja róla a Firts Lady
@SÍva: Itt biztos nem erről van szó, mert gondolom a tákolmánybíróságon sem félkiló erzsibabért dolgozott. Ami nehezen hihető, hogy ugyanazon színű párti parlamenti többség és ugyanazon színű kormány mellett képes lesz demokratikus ellensúlyt képezni.
Sulyok Tamás jópofa, szabad lelkű ember? Ezt állítja róla a Firts Lady
Nagy Zsuzsának kívánom, hogy minden az általa elmondott állapotban maradjon öt év múlva is. A férja azzal, hogy korábban elfogadta egy egypárti szervezet vezetését, ma egy minusz ponttal indul. Minden további rajta múlik.
Frontális támadásban Gyurcsány Ferenc! Tegnap pedofilozott, ma éppen nácizik
Sokmindennel kapcsolatban nincs kétségem.
Nincs kétségem abban a vonatkozásban, hogy ezzel a töketlen kormánnyal és töketleb ellenzékkel semmilyen korban és semmilyen oldallal nem megyegyük előre egy tapodtat sem.
Nincs kétségem, de nem is érdekel, hogy Sulyok Tamás apja náci volt, nyilas volt vagy kommunista, hiszen a tákolmánybíróság elnökének Orbán nem a Sulyok apukát választotta, hanem a fiát. A fiú megítélése csak a saját tettei és nyilatjókozatai alapján ítélendő meg. Nem gondolom, hogy Sulyok Tamás pártatlan elnök lesz, mert az életőtja számomra nem ezt mutatja. Ám az elődei sem voltak még semlegesek sem.

Akkor is elkapott az undor, amikor a mai kormánypártok Gyurcsány családját és Dobrev felmenőit emlegették, mert ebben a mai életünkben az emlegetetteknek semmi jelentősége nincs.
Nincs kétségem affelől
Nincs kétségem afelől sem, hogy ha a Sulyok Tamás tettei és megszólalásai, vagy más okból az Orbán-kormány megbukna, az ellenzék sem lenne képes az ország szekerét megfordítani.
- Az ellenzéki fősodornál politikia dilettentizmusra utal az egypárti árnyékkormány, valamint a káderei iévtizedes pártpolitikai munkája
- Az ellenzék kisebb részénél meghatározó az a lacsony pártlétszám és a pártok mögött álló szavazók álománya
- Mindkét előbb említett csoportnál ijesztően kevés a támogató értelmiség és a szakértői állomání.

Ugye a fenti pontok már nem az apákról és nagyapákról szólnak.
Hoppá! Még nincs is hivatalban, máris botrányba keveredett a megválasztott új államfő
@Eladott Ország: Orbán már régen nem tud fedhetetlent választani, hiszen a fedhetetlenek sok ideje nem állnak szóba vele.
Plakátháború! Pedofilozva támad a Gyurcsány-birodalom!
A Helló Röfi kolostormalac is felkerült végre. Az árnyékkormány üdvözlete a hinta-hanta kormánynak
Ceglédi Zoltán keményen beleállt Magyar Péterbe!
Szerintem Magyar Péter még nem mondott olyan tényt, amit még nem ismertünk volna. Sajnos ez eddig megismertekből csak annyt tudok magam számára levonni, hogy Orbánnak három nap után esett le a húszfillérés meijedt, hogy őrá és a fideSS frakcióra szárad rá.a balhé. A kapkodásban jeleskedő kolostormalac azonban nem tudta megakadályozni a napról napra szaporodó kiegészítő információk napra kerülését, ami még jobban elássa őt és a református szégyenkupac püspökét.
A mai állás alapján nem kérdés, hogy Orbán ütötte a pecsétet Varga Judit menesztéséhez, valamint Novák Katalinban nem volt annyi, hogy a távozásra felszólításra ellenálljon. Erre jött az a momentum, amikor az erkölcsi hullagödörben vergődő kolostormalacra rádobták a pedofil kitüntetéséről szóló Magyar Közlönynek azt a példányát, amin az Orbán - Áder páros aláírásával igazolja a szégyenletes dolgot.
A gagyi püspökkel kiegészülő három szarkupac menekülését láttuk az elmúlt hónapban. Ehhez viszont nem kellett Magyar Péter.
Itt az új pedofilbotrány: tizenéves fiúkat molesztált a gyermekotthoni nevelője
@FitesZoltan: OK !Már csak az a kérdés, hogy rajtad kívül ki beszél itt Gyurcsányról. Az ország lezüllésének a legkomolyabb oka a két önérdekúű hangadó - Gyurcsány és Orbán - szeretnék fújni a passzát szelet és azt is gondolják, hogy még nem volt elég belőlük. Egy orszák kullog kb 500 megélhetési politikus után egészen a szakadékig, de ott sem fog rájönni arra, hogy olcsóbb lenne ezeknek adni egy végkielégítést és aztán útjukra engedni őket.
A következő parlamentnek minden juttatást abban az ütemben adni a közösből, amilyen szinten a választók élnek.
Igen ám, de ezért minden oldali híveknek el kell szakaniuk a "tartótisztjüktől" és szabaddá kellene válniuk. Szabadon csak szabad ember dönthet. Bármiről.
Itt az új pedofilbotrány: tizenéves fiúkat molesztált a gyermekotthoni nevelője
@FitesZoltan: Szerinted a mostani kleptoktara-nemzeti-keresztény jobboldali "elit" miből nőtt ki ?
Elárulom: az mszmp ifjúsági tagozatából (KISZ) és a BM III/III-ból
Minden mozgásukkal csak a származásuk eltakarására törekedtek, ám az idő lemosta a fedőmézt és előbújt a homofób függöny mögül a pedofilok és melegek csapata.
Nem lehet kiadni, hogy milyen javaslattal ment át a Novák Katalint megbuktató kegyelmi kérvény
Szerencsétlen Répássynak is vége van. Ezzel a barlangi sötétségű magyarázatával csak azt igazolta, hogy Magyarországon mindent meg lehet tenni következmények nélkül és csak akkor lehet probléma belőle, ha az Istennek és az egyházaknak nem tetszik (Gyengébbek és Répássy részére: Isten = Orbán, egyház = katolikus és református). Istenteleneknek és a választóknak lefordítva: soha és minden más esetben: kuss.
Az Országgyűlés megválasztotta Sulyok Tamást, az új államfőt
Orosz hadseregben a tisztacsere: Szergej cserél Nyikolájjal. Magyarországon: orbáncsicska cserél orbáncsicskával.
„Távozó asszony” – Orbán retteg kimondani, kerüli Novák Katalin nevét
A kolostormalac Európa leghatalmasabb tahója. Ideje visszamásznia arra a fára, ahonnan lemászott. Pofátlanul feledkezik el arról, hogy a két "Távozó asszony" egykor az ő kormányának sztárjai voltak. A tény viszont az, hogy a "Távozó asszonyok" után már csak a tahók maradtak.
Rogántól Orbánhoz kerül a titkosszolgálat? A miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadó néven futtatná a sokadik szóvivőjét
Ez a téma az Orbán kormány vonatkozásában egy értelmetlen röhej. Egyszemélyi uralomban egy a döntés és egy a felelősség.
Meg kellett műteni Gulyás Gergelyt
Sürgősségi műtét volt, agyi tartalmat tettek bele. Az idő majd eldönti, hogy sokat vagy keveset.
Kirúgták a biztonsági őrt, miután fotók készültek a sárbogárdi akkumulátorhulladék-lerakatról
Mivel a fideSSt csak a következő 10-20 év érdekli, bármilyen disznóságra képes a hatalmon maradásért.
A Fradi csütörtöki kiesése után a vezetői elárulták, mi a csapat sikereinek titka
Nemcsak a fradi vezetői vannak elszállva saját maguktól, de az mlsz is támogatja ebben őket.
Egyházi kézbe adná a járóbeteg-szakellátást Balatonalmádi
@csak úgy...: Lehet, Balatonalmádiban úgy gondolják a magyar egészségügy állapotáról, hogy azon már csak az Isten segíthet.
Könnybe lábad az ember szeme, ha megtudja, mennyit keres egy magyar focista az NB I-ben
@Sakk Matt: Tegnap este után nem bírok a könnyeimmel. Elviselhetetlen, hogy egy magyar csapatnak már játék nélkül sem lehet továbbjutnia. Biztosan kiürült a TAO-kassza ha már a Nemzet Csapatának sem jutott elég milliárd, hogy ne csak 800 millió körü vásároljon játékost.
Magyar Péter: „Azért annál okosabbak, hogy ebben a feszült hangulatban fizikai atrocitás érjen”
Nem hiszem, hogy Magyar Péter életveszélyben lenne. Onnantól fogva, hogy az "orosz módszer" megjelennen az országban az összes fideSS-kdnp-s bűnözö életveszélyben lenne.
Orbán Viktor: az ország erős, de baj van, lemondott az elnök asszony, még mindig vérzik az ember szíve
Vagyis reggel megint az a szarházi ugatérozott, aki amikor az általuk is tudott pedofil balhé kitudódott napokig hallgatott ? Ő, aki mindent felügyel ? Ne már ! Arra viszont van esze, hogy a balhét egy nap alatt lerendezze. El sem tudom képzelni, hogy amikor megbukik hova fog majd menekülni.