justhpeter

Orbán elárulta, szerinte mikor tud boldogulni a magyar vidék is
Ok. A főökör letudta a heti hasbeszélését így remélem a pénteki lökött szösszenete elmarad. Addig álmodozzon a közép-európai egység gondolatáról, míg meg tudja fejteni, hogy miért nem jöhet ez létre. Ha megtalálta az okot, akár a kardjába is dőlhet.
DK: törvényes volt-e, hogy a Békemenetre buszokkal vitték a felvonulókat? – A CÖF tagadja a buszoztatást
@Pegero: A tévészékház rombolása is felejthetetlen és atz elkövetők tőlem biztosan többet kaptak volna.
Fotó: Németh Szilárd és Nagy Feró egymáshoz simultak, özönlenek az obszcén hozzászólások
@RonaGyuri: Ez olyan mint annak idején a szovjet hadseregben a tisztacsere. Iván csrélt Nyikolájjal. Egy az egyhez.
Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
Judit bevett valamit és nem bírja elengedni. Annyi esze pedig nincs hogx rájöjjön ezzel csak nevetrségessé teszi magát. Viszont már nem kell szenvednünk sokáig, tavasszal megy a levesbe Viktor testvérével együtt.
Gyurcsány szerint Orbán véglegesen párttitkár lett
Sajnos ebben az eltorzult magyar belpolitikában mindenki emlegeti '56-ot, de senki nem beszél róla.
A jobboldali vezérökör a saját oldalának minden emlegetett csak az '56-ról beszélt keveset, pedig lett volna mit, viszont egykori elődjét Nagy Imrét nem emlegette, hiszen hozzá mérve ő maximun csak a söpredék legalja lehet.
A baloldal aspiránsai eléggé felkészületlenül, de már a '22-es választásra hangoltak.
Vagyis semmi értelme nem volt ezeknek a megemlékezéseknek, hiszen nem is voltak azok. Előkampány indult a szokott alacsony szinten. A résztvevők sem értették miért vannakm ott, ami annyira igaz, hogy ha jól láttam a reggeli zászlófelvonáson Kövér házmesteren kokárda is volt. Október 23.-án ! Nooooormális ? Ezekre kellene nekem szavazni ? Indulok Grazba, mert a bolondok már berendezkedtek Budapesten.
Kormányzati üzenet és náci karlendítés is volt a Fradi-MTK meccsen – fotó
A Kubatov-konda készül a választásra !!! A kérdés az, ha vesztenek illegalitásba vonulnak egy föld alatzti mozgalomba ?
Nem adja fel a Fidesz – mindenkit meg akarnak találni
@durbincs: Van az utcában egy nagy kutya, ide senki nem mer bejönni.
DK: György áll Márki-Zay mögött
@durbincs: A birkameneten ott volt O1G összes szavazója !!!
Megölné Márki-Zay Pétert egy fideszes néni – ezek a legdurvább videók a Békemenetről
Orbán vetése beérett, már több a kondában az analfabéta mint ahogy szerette volns. Ordítoznak baromságokat, aztán mennek meggyónni.
Bencsik András nácikkal példálózva magyarázta, hogy Márki-Zay miért Gyurcsány embere
@durbincs: Annyi nekem elég, majd szétosztom az Orbán-csicskák között. Minden csicska kap egyet, hogy legalább 1 legyen nekik.
Lakájmédia: Orbánra mindenki, a baloldaliakra szinte senki sem kíváncsi
Ugyanazok a százezrek majd boldoga. fogják fizetni Orbán békekölcsönét ha majd megbillen a gazdaság ?
Nem adja fel a Fidesz – mindenkit meg akarnak találni
@durbincs: Virítsd a lóvét banya ! A nyomi bértültelékeknek dupla jár. Azt hiszed okostojás vagy.pedig csak záp.
A nagy győri Illegális Zebra Akció: rendőrök keresik a rejtélyes átkelőfelfestőt
Mindent értek csak azt az egyet nem miért keresik az "elkövetőket", ha úgíis indokolt a zebra. Miért nem tekintik ezt figyelemfelkeltésnek ? Mert annyi eszük van mint amennyi hiáyzik, vagyis féleszűek.
Megkezdődtek a fideszes '56-os megemlékezések: "A brüsszeliták már a spájzban vannak"
Hamis történelmet mutatnak. El kellene dönteniük, hogy a valós '56-os történésről emlékeznek meg vagy a 2006-os "gyurcsányterrorról". Továbbá adhatna magyarázatot, hogy egy nemzeti ünnepi megemlékezésben mit keresnek a "brüsszeliták". Valószínű azért vannak benne mert a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe egyetlen tagja sem rendelkezik a történelemhű megemlékezéshez szükséges tudással, műveltséggel, intelligenciával. Ez bizony az Orbán-konda szintje, én pedig nem vagyok kíváncsi egyetlen "Hello Röfi"-re sem.
Elbukott a kormány népszavazási kérdése, mert még a Kúria szerint is sértette az emberi méltóságot
Ennek az évnek a vége nem a legjobb lesz Orbánnak. Amennyit szopik mostanában, egészen ki fog gömbölyödni, a végén még megéri, hogy az asszony úgy fogja fogadni, hogy "Hello Röfi".
Orbán megvívta a harcot Brüsszelben, ez lett a meccs eredménye
A féleszű ünnepli az X-et, pedig nincs mit. Azt mondja, hogy decemberben lesz a másik meccs. Az nem meccs lesz, hanem a karácsony. Megkapja az ajándékát az Uniótól, de nem az lesz amire számított. A Jézuska az irgum-burgomot hozza neki ami a pénzek további megvonását vonja maga után és elindítja majd a vesszőfutását. Vigaszként foghatja fel, hogy rövid lesz a végzete, mert már áprilisban véget is fog érni.
Nem adja fel a Fidesz – mindenkit meg akarnak találni
@durbincs: Csillagom ! Nem a Márki-Zaytól félnek, hanem hogy akkorát buknak, amit még nem láttak.
Maszk és védettségi igazolvány a tömegrendezvényeken – mindenkit figyelmeztet a MOK
A MOK-ban alkalmi süketek ülnek. Nem értem miért nem fogják fel, hogy ha Orbán szerint 23-án és halottak napján fel van oldva a védekezés, akkor a vírus marad majd otthon.
Varga Judit elárulta: Brüsszel és az ellenzék mindent le akar rombolni
Fel nem foghatom, hogy ez az 1 bites háziszárnyas mit ért "demokrácia" alatt. Mert hogy ők nem azt építik az biztosm Másfajta rendszert építenek, ami viszont igazi hungarikum. Mert még senki nem tudott felépíteni az Európai Unión belül egy második Fehéroroszországot. Ők pedig ezt szeretnék. Az új neofasizmusuknak adnának egy kis álcázott egyházi támogatást és máris eladhatónak gondolják. Közben a gondjaik szaporodnak, paks-2 sem alakulúgy, hogy stabilan fel lehetne rá építeni egy neokleptokrata kurzust és mivel a másik gazdasági csoda, a belgrádi vasút is döglődik inkább a "minszki gyorsnak" építenék meg a pályát.
Nem adja fel a Fidesz – mindenkit meg akarnak találni
Csak nem ott tartunk, hogy nemcsak a fideSS-kdnp oszlopos seggnyalói, de már a birkái is félnek ? Érthető lenne, hiszen sokáig ették a vezér sületlenségeiből álló "takarmányt", most meg amikor már megunták az állandó egysíkú kaját váltanának szívesen, de vezér csk ebből a primitív cuccból vásárolt be. Más, új kaját pedig Viktoruk nem fog beadni nekik, mert mi van, ha az eltérő kajától netán "kinyílna a szemük" ? Ezt a gazdaállatuk nem kockáztathatja.
“Gyurcsány Ferencnek a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező a megfelelő hely” – Kövér László már Szanyi Kapitánytól idéz
Mi lesz akkor, ha Kövért az a meglepetés fogjs érni, hogy hamarabb fog ő börtömbe kerülni mint a Fletó és majd Fletó megy be hozzá a beszélőre ? Szerintem ez a majom Kövér egy hónapot sem bírna ki a dutyiban, beleőrülne, - bár ez az ő esetében biológiailag lehetetlen lenne. Az ő őrülési folyamata már legalább öt éve véglegesen bevégeztetett.