justhpeter

Navalnij alig érkezett meg Moszkvába, máris őrizetbe vették
Ez az ügy Puryin nem létező hitelességét továb rontja Európában.
Elfogtak egy listát: ők lehetnek az SZFE (vagy hívják bárhogy is) oktatói! - Mecsoda különbség......
Szerintem túl magasra emelték a szintet. Ehhez az oktatói gárdához már nagyítóval kell keresni hasonló szintű hallgatókat.
Gyalázatosan teljesít a Fidesz a fiatalok körében – ezek a számok indokolhatják Orbán mai bejelentését
@rokker33: Még akár igazad is lehet a kormánypárt - ellenzék viszonyaltában. Azonban a külföldre ment fiatalokat és fiatal családokat maximálisan Orbánék számlájára lehet írni és ha a hazai fiatalok nyelvtanulási embíciói csak felével nagyobbak lettek volna a NER 10 éve alatt már kiürült volna az ország.
Orbán szerint sikerült megállítani a járvány második hullámát
Semmi nem változott. Ez a majom csak a szokásos hadovát nyomatja péntekenként.
Viszlát, Tamás, nem fogsz hiányozni Európának!
Hihetetlen hősiesség ez a mindenről való lemondás ! Európában példa nélküli !
Hogy egy normális ország normális pártjából oda sem kerülhetett volna ? Feledésbe vele.
Ha már ott marad a melegedésen kívül mit fog csinálni ?
A többi párttesója mikor érzi, hogy ideje meglépnie ugyanezt ?
Rétvári: fontos, hogy rend és tisztaság legyen Magyarországon
@kokopelli: @Horizont: Mindkettőtökkel egyetértek. Felőlem akár most indulhatnának, hiszen ez a rend egyetlen feltétele.
Pence elutasította Trump felmentését
Mivel a felelősség egy része az övé, ez várható volt.
Rejtett kamerával csap le a hálapénzkommandó orvosra és betegre
Ez a magyar valóság. Az orvosok rendőri üldözésére van pénz és energia, a normális megfizetésükre és az egészségügy rendes megszervezésére sem pénz nincs, sem szándék !
MOK-titkár: "Semmi akadálya, hogy kötelezővé tegyék itthon a koronavírus elleni oltást"
Dr. Nagy Marcell ötlete tökéletes, hiszen az eddigi szánalmasan primitív és zagyva kommunikáció az "önkéntes oltakozásról" olyan mértékű elzárkózást váltott ki, amit a teljes kommunikációs fordulattal csak növelni lehetne. Nem beszélve a töketlen kivitelezésről, ami a kötelező oltás beadási idejét évekre húzná el. A dokinak be kellene látnia, hogy ennek a kormánynak az irányításával semmit nem lehet ma rendben végrehajtani. Az Orbán kormány tevékenysége két dologból áll: vagy elrontja amihez hozzáfog vagy elkésik vele. Jelenleg a hazai egészségügynek sem vezetése se koncepciója nincs. Pintért és a rendőri vezetőket nem tekinteném megfelelőnek.
Orbán Viktor radikális kormánydöntést hirdetett ki – Brutális pénzt önt vidékre
Irgalmatlan nagy választási kamut dobott be ez a szellem toprongy. Az uniós 7 év felét elviszi a megemelkedett adósság, a másik felét elviszi a lopkodás, a kettő között pedig majd lebegnek a miniszterelnöki ígéretek az egészségügynek, az oktatásnak, a szociális szférának, amikről az ígéret napján is tudjuk, hogy semmi nem lesz belőlük. Az sem véletlen, hogy 7 évre ígérget előre, hiszen ez már mind a 2022-es kampány része amivel az elmúlt három évi hitelességi veszteségét kívánja visszaszerezni.
Varga Judit: aggályos, hogy a Twitter "elhallgattatta" Trumpot
Talán érdemes is lenne elgondolkodni a miniszter asszonyság gondolatain, ha az itthoni politikában a pártja, amelynek a szekerét oly bőszen tolja nem ezt a Trump Lee-féle gyakorlatot folytatná. Mondjuk megszólalna, amikor a szellemileg alatta lévő képviselőtársai naponta arról beszélnek, hogy "az ellenzék a vírus pártján áll".
Két évvel az álomesküvője után válik a fideszes Koncz Zsófia
Miért tartozik ránk a krumplin vett parlamenti háziszárnyas magánélete ?
Schiffer: az LMP csicskása lett a DK-Momentum kettősnek
Az LMP Schiffer elnöksége idején is csicska volt. Jelentőségét tekintve a kdnp szintjén lenne, de az említett szégyenkeresztényekkel szemben előnyévé vált, hogy folyamatosan cserélődött a vezetőség, így kevésbé tudtak kompromittálódni a nara kiálló vezetőségi tagok.