Megérkezett Ausztriába a menekültek egy csoportja, akik pénteken Horvátországból Magyarországra jött. A szlovén rendőrség könnygázt vetett be a migránsok egy része ellen. Péntek estig több ezer menekült érkezhetett Magyarországra a horvát határon át, napközben buszokkal vitték őket a magyar határhoz, sőt, egy horvát vonat is átlépte a határt bejelentés nélkül több száz menekülttel és 40 horvát rendőrrel - őket a magyar oldalon lefegyverezték, a vonat vezetőjét pedig őrizetbe vették. Kövesse nálunk a történéseket percről percre!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Laila
"A szlovén rendőrség könnygázzal oszlatta szét péntek este azt a több száz fős migránscsoportot, amely harcos horvát és szlovén jogvédők támogatásával Horvátországból át akart jutni Szlovéniába Harmica átkelőhelynél.
Szlovén rohamrendőrök előzőleg útját állták a migránsoknak, akik a Szutla határfolyó egyik hídján akartak bejutni az országba. A feszült helyzet mintegy egy órán át tartott. A tömeg - amelyben gyerekek is voltak - át akarta törni a rendőrkordont. A rendőrök ekkor vetették be a könnygázt."
Írja a cikk(hvg.hu)

- "A szlovénok is csúnya nácik legyenek, vagy ők inkább ne?" - estek gondolkodóba a hírügynökségek. - "Á, ne! Ezt a szerepet már Magyarországra osztottuk ki".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok