Orosz Mihály Zoltán, Érpatak nem túl diplomatikus jobbikos polgármestere sűrűn posztol a Facebookra screenshotokat a böngészőjéről. Nemrég ismét feltett egy durva szöveget, de a Hír24 felfedezte, hogy a böngészőről készült screenshot szerint néhány melegpornó oldal is érdekli az erősen antiliberális politikust.

Forrás: en.hatter.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A nagyított képen a két piros keret melletti ablakban ,,free twi..." látható, ami a free twink lehet. Aki nem tudná mi az, annak ajánlom, hogy írja be a keresőbe. Nem linkelem ide, mert nem idevaló.
Az ilyen típusú emberek mindig lepleznek valamit. Sokszor valamilyen sexuális aberrációt, különös dolgokhoz vagy gyerekekhez haló vonzalmat. Ha csak simán meleg, az még hagyján. Hát megkaptuk a választ, egyenesen tőle. Egészen biztos vagyok benne, hogy sok ilyen van még a politikai közéletben. Olyanok, akikről a legkevésbé gondolnánk. Vannak tippjeim, de megtartom. Utólag könnyű okosnak lenni, de ez volt az egyik. Ezek segítségre szoruló beteg emberek.
Freewolf
Azt hiszem ezzel kapcsolatban Orosz Mihály "fosos liberálisokat" említett!
hetöndöe
Nem elég,hogy idióta,még homokos is a kis kancsó.:-)
eszegfu
@Aki Én: .. "...figyelj apja, nem félnek, csak az agyuk már ki van mosva..." Ez az Orosz, meg az egész bagázsa kőbuta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.