Lázár János a mai Kormányinfón elmondta, hogy nem vesz részt politikai szappanoperában, mert olyan volumenű ügyekkel foglalkozik a munkája során, hogy nincs erre se ideje, se kedve.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette, "jó lenne", ha a fideszes kollégái is hagynák dolgozni, mert ettől függ a kormány 2018-as választási győzelme, különösen, ha sikerül összehozni egy újabb rezsicsökkentést.

A kérdés lezárásaként Lázár kijelentette, hogy nem óvodás, és ha a miniszterelnökkel való viszonyára kíváncsiak a sajtó képviselői, akkor kérdezzék meg a miniszterelnököt.

Egy későbbi kérdésre válaszol Lázár János azt mondta, hogy nem tud róla, hogy korábban személye napirendi pont lett volna Fidesz elnökségi ülésen.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@verum: 12:12 "Megfogtad" a lényeget! Lázár és O.V. viszonyát, majd megmondja O.V... hát ez gyönyörü!
Butautáló
@tökéletlen és csodátlan: Ereszd ki a gőzt Haver! Ne írj ilyen csúnyán! Mi itt ugyanezt gondoljuk, csak figyelünk a Nagy Testvérre is! ;)
justhpeter
kezdem ezt a szerencsétlen Janit megsajnálni.
Desischado
Egy szavát sem hiszem ennek a parazitának! Előttem nincs hitele! Ez a duma, szép nyalonckodás, a háttérben meg sunyin támadja a vezírét! Gerinctelen féreg!
kukac50
Akkor azzal foglalkozzál,hogy a lakosság is megkaphassa a lakás korszerütésére a vissza nem térítendő támogatást amit az unió biztosít!
A múltkori bejelentésben azt mondtad vissza kell mindent fizetni,Ez unió ellenes.
eszegfu
@Butautáló: 14:36 Én sem értem a "kollégát"! Okt. 25-én regisztrált és már van egy csomó hsz törlése... mi ezzel a célja, nem tudom... Volt itt előtte egy "mtsl", aki szintén ilyen "ékes" nyelven irt, de kb. 2 hét után kitiltották végleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.