Fekete Zsolt salgótarjáni MSZP-s polgármesterjelölt Facebook oldalán egy bejegyzés alatt jelent meg egy komment, ami a fideszes Simon Tibort támadta, a jobboldali jelölt szerint egyenesen megfenyegette. Simon feljelentést tett a komment miatt, eközben Fekete arra kérte támogatóit és az jobboldali híveket, hogy normális hangnemben folytassák inkább a vitát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Lőrés szmű csapajev elvtárs meg egy egész várost fenyegetett meg, talán fel kellene őt is jelenteni elvtársak.
vukkocska
Az, hogy egy 17 éves gyereket vegzálnak, lejáratnak, mert felszólalt a pedagógus tüntetésen, az semmi. Annak, hogy valaki politikusnak áll, tűrnie kell a nem éppen szimpatikus hozzászólásokat. Vagy ennyire be vagyunk rezelve kérem, hogy feljelentést beharangozva próbáljuk az embereket megfélemlíteni? Na, ez a legnagyobb gusztustalanság.
Toby
Ejnye, de érzékeny a rablóhorda helyi egyede ! Orbánc és bandája ellen nem tettek feljelentést hűtlen kezelés bűncselekmény miatt ? Miért nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.