Egyik “kedvenc” témánk, amikor különböző politikusok gyerekeket használnak biodíszletnek. Ilyen eseményről írtunk már például itt, itt, és itt is. Itt pedig az Eötvös Károly Intézet véleménye olvasható a gyerekek politikai célokra való felhasználásáról. Most zseniális NAV-elnökünk, a kivételes szellemi képességekkel megáldott Tállai András tette közzé a Facebook-oldalán, hogy a Borsod megyei Nagycsécsen műsort adó óvodásokkal adta át a térfigyelőkamera-rendszert. Pedig nemrégiben még Lázár János is megmondta, hogy “Gyereket felhasználni politikai célra nem tisztességes dolog.” Jó, az igaz, hogy ezt nem politikustársainak, hanem a tüntető tanároknak és szülőknek üzente.

Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mintha valamelyik ócska fidesznyik hirdette volna az igét, hogy gyermekeket ( és tanin tézeteket ! ) ne vonjanak be a politikába ! Most akkor mi a lószerszám van - navos vitéz ?
papa.49
@Toby: Azt nem tette hozzá, hogy ,,RAJTUK KÍVÜL,, a szomorú ebben hogy mindig lesz olyan óvónő, olyan tanár aki gondolkodás nélkül kivezényli a gyermeket a fütyisz kény, kedve szerint!!!
pan
EZ a gyerekekkel való zsarolás.
orbán meg kutyákkal cukiskodik...
A képmutató, aljas, manipulatív fideszesek már csak így nyomják.
Ez a lemez már lejárt kőbunkók!
Most már azok sem hisznek nektek, aki eddig hittek, mert annyira átlátszóak a húzásaitok.
human
Egy porcikám nem akarja, de a politikának végre el kellene döntenie, hogy lehet gyerekeket biodíszletnek alkalmazni, vagy sem. Mert így folyton megy a mutogatás, hogy ő bezzeg gyerekkel kampányolt, de te is és te is. Mint az álladó komcsizás abszurdja, mikor a legnagyobb komcsik komcsiznak habzó szájjal, hogy csak Bencsiket említsem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.