Tévesnek bizonyultak azok a prognózisok, hogy az Orbán-érára jellemző kezdeti, „forradalmi” jogalkotást idővel felváltja valamifajta konszolidációs időszak. A parlament kormányzati ellenőrző funkciója sok tekintetben már eleinte is csak látszat volt, de a 2011-es és a 2015-ös adatok összevetéséből kiviláglik, hogy a trend csak tovább erősödött. Egy-egy javaslat tárgyalásával átlagosan feleannyit bíbelődik a parlament, mint 2011-ben, és a szavazások száma is harmadolódott. 011-ben még átlagosan 2 óra 12 percet bíbelődött egy-egy javaslat tárgyalásával, ez az idő 2015-ben három perc híján egy órával csökkent 011-ben 3528-szor), 2015-ben mindössze 1150 kérem zavazzanak

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Alakkul a karikalábú törpe gnóm piti bosszúja az elmaradt teljhatalmi korlátlan uralomért !
rapier
@Toby: Nagyon messze rugtad el a pöttyöst! Pici civilizációt ha lehetne egy ilyen gyúlöködésbe, hogy ne vegyük azonnal észre, sokat segítene! Így is látni a zsigeri gyúlölködést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.