Az Eximbank hivatalosan a versenyképességet javítja ezzel, jut Orbán barátjának is belőle. 21,95 millió eurós (6,85 milliárd forintos) hitelt kapott a Párizsi udvarban luxushotelt és üzletközpontot építő arab beruházó a magyar állami Eximbanktól - értesült a Válasz.hu. A Válasz.hu szerint az Eximbank részéről Puskás András vezérigazgató-helyettes írta alá az arab befektetőkkel a szerződéseket. Ő a Párizsi udvar 2014-es értékesítésekor a Rogán Antal-féle belvárosi önkormányzat – tehát az eladó – alpolgármestere volt. A már futó felújítási projekt kivitelezője pedig az a Market Zrt., amely Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak a cége. Az Eximbank eredeti célja egyébként az lenne, hogy a magyar exportőröknek segítsen a finanszírozásban. Ehhez képest a külügy által felügyelt bank korábban Andy Vajnának hitelezett a TV2 megvásárálására, és Garancsi István is kapott a Kopaszi gáton folyó hatalmas ingatlanberuházására. Ez utóbbiba egyébként szintén közel-keleti, katari partnerek...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Horizont: Ezek milliárdos migránsok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Mondtam én, hogy nem a zsidóktól kell félteni az országot. Kínai, arab, orosz tulajdonú gyarmatot csinál hazánkból a kissperma hazaáruló!
papa.49
@Horizont: Gyermekkorom, meg ifjú korom egyik kedves helye, VOLT, ez már csak a MÚLT...
Toby
Sokkal jobban érdekel, hogy a tró-gán klánnak mennyi pottyant be ebből !
1magyar
Mi meg közben hitelt veszünk fel az EB-től? Az ember esze megáll! Araboknak hitel???
1magyar
@Pálinkafőző Rézüst: Ja!!! az se jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.