A bíróság kedden közúti veszélyeztetés és rongálás vétségében első fokon bűnösnek találta azt a nőt, aki az őt meglopó motoros rablót üldözni kezdte, majd azzal balesetezett úgy, hogy a motor utasa meghalt. K. Andreát, ezért 1 év börtönre ítélték, két próbaidőre felfüggesztve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
"... Két próbaidőre felfüggesztve." Szegény nő két próbaidőn fog lógni, de meddig?
papa.49
@eugen4402: A RABLÓ URAKAT üldözni se lehet???
Aki kinyújtotta a bocskort pont az volt aki betörte a kocsi ablakát és ellopta a táskát, kártérítést hogyan fog fizetni ha már megdöglött???
Egyébként meg sántít az egész ítélet ha ugyanis nem rabolnak, nincs üldözés, és nincs ütközés, és nem hal meg a rabló, ergo ha nem rabol vígan élhetne, nehogy még a végén Kossuth díjat is kapjon a rabló!!!
Szerintem ez csupán jogos védelem volt, mondjuk a világ másik oldalán ha lelövik mint a kutyát akkor se ítélik el a sértettet!!!
eugen4402
@papa.49: Egy percig sem védem a rablókat, de valami látszat-pert le kellett folytatni, legfeljebb felfüggesztett ítélettel zárták le az eljárást, ahogy történt is. Nekem csak az "év" - szócska hiányzott a cikkből...
Toby
@eugen4402: Én is így látom, azért volt a kirakat. mert az uta s meghalt.
eugen4402
@Toby: Így igaz, minden tízezer esetből legalább legyen egy mintaper, amelyikkel a jogállam látszatát lehet kelteni...
r2d2
Jó hogy nem önbíráskodással vádolták meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.