Súlyos testi sértés miatt két év börtönre, valamint három év nyolc hónap fegyházra ítélt szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) első fokon két férfit, aki rendszeresen bántalmazta zárkatársát. Az ítélet nem jogerős.

A törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a PKKB bűnösnek mondta ki K. Rómeó Richárd elsőrendű és K. András Richárd másodrendű vádlottat társtettesként, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés bűntettében, a másodrendű vádlottat fogolyszökés bűntettében is. Az elsőrendű vádlottat mint visszaesőt két év börtönbüntetésre, a másodrendű vádlottat mint többszörös visszaesőt pedig három év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélte.

Ismertették: a vádlottak 2012 tavaszán egy büntetés-végrehajtási intézetben egy zárkában voltak a sértettel, akit minden nap rugdostak és ököllel ütöttek, "fogait kirángatták". A sértett azért, hogy elkerülje a további bántalmazásokat, csuklóját borotvával megvágta, majd ezt jelezte egy bv-dolgozónak.

A másodrendű vádlott emellett megszökött az előzetes letartóztatása ügyében tartott bírósági ülésről, miközben a bíróság döntéshozatalra vonult vissza – tették hozzá.

Közölték: a sértettnek a látlelet szerint legalább tizenhárom sérülése volt. Mivel a bántalmazás miatt több fogát elvesztette, sérülése nyolc napon túlinak számít. A vádlottak nem egyszerű testi sértést követtek el, mivel erős fiatalemberek, akik idősebb és rosszabb fizikai állapotban lévő zárkatársukat szándékosan bántalmazták – olvasható a közleményben.

Az ügyész súlyos testi sértés helyett maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés kísérletének megállapításáért és a büntetés súlyosításért fellebbezett. Az elsőrendű vádlott védője felmentésért, illetve enyhítésért jelentett be fellebbezést, a másodrendű vádlott védője három nap gondolkodási időt kért.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Romeóóóóó! Ki kell tépkedni a fogait, aztán kvittek.
lópicigáspár
Két k. richárd!! Kánálás, kolompár?! Etetné a fene ezeket a férgeket! Spórolás képpen egymás mögé állítani őket és egy 7,62 acélmagvas golóbist átszalasztani rajtuk!
varirmag
"K. Rómeó Richárd elsőrendű és K. András Richárd másodrendű vádlottat társtettesként, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés bűntettében,"
"két év börtönre, valamint három év nyolc hónap fegyházra ítélt szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) első fokon két férfit, "

Másodfokon majd hadrendbe állítja a tasz az ügyvédgárdáját és megfeleztetik az amúgy is halvány gyenge büntit. Aztán majd azt is harmadolják.
Időközben beperelik az államot a luxuskörülmények teljes hiány miatt ! Az IA és a Tasz ügyvédgárdája segítségével meg is nyerik és milliómosként szabadulnak ,
Élhetnek boldogan,gazdagon a következő,gyilkosságig
lópicigáspár
@varirmag: Igaz nyomtam egy tetsziket, de sajnos nagyon közelít a valósághoz amit írtál és ez bizony siralmas! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.