Tovább bonyolódik a Matolcsy–Trócsányi unokatestvér-ügy, most a jegybankelnök reagált az igazságügyi miniszter hétfői levelére – írja a hvg.hu.

A szocialista Bárándy Gergely kérdezte a jegybanki alapítványok pénzéről, és felemlegette, hogy az alapítvány által elköltött pénzek egy részének Matolcsy György különféle rokonai a kedvezményezettjei.

Matolcsy a válaszában azzal próbált védekezni, hogy felemlegette, mennyi rokona van, eközben azt állította, hogy Trócsányi László igazságügyi miniszter is az unokatestvére a Darányi-Héjjas családok ágán. Trócsányi erre közleményben reagált a hvg.hu-nak, cáfolva, hogy akár Matolcsyhoz, akár a Darányi-Héjjas családhoz rokoni szálak fűznék.

Erre reagált Matolcsy, azt írta, hogy a kettejük közt fennálló rokonságra maga Trócsányi László hívta fel a jegybankelnök figyelmét.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A szomoru csak az, hogy ebbe se fog egyik szemetlada se belebukni, mert jon folulrol a Nemzethy Vedopajzs, aki (le)apolja, es eltakarja oket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@prime777: Különösen nevetséges számomra, hogy mindent nemzetinek neveznek el Orbánék, azt pedig, hogy a NER alatt mit értenek, nem tudom. Nemzeti együttműködés rendszere nincs, mivel a kormány sem az ellenzékkel, sem a civilekkel nem hajlandó együttműködni. Egy dologra gondolok, a kormánytagok működnek együtt egymással a minél pofátlanabb harácsolás, rokonaik, haverjaik és saját zsebük megtömése érdekében.
Olyan mértékben szétszakított a politika a társadalmat, hogy az egymással szemben állók egy része gond nélkül legyilkolná egymást. A kormány és a lakájmédiája szerint ezek az igazi magyarok.
Elkeserítő és reménytelen az ország helyzete. Olyan mértékű a gyűlölködés, hogy évtizedek alatt sem lehet jó irányba változtatni rajta. Sőt Orbán mindent elkövet, hogy fokozza a gyűlöletet azzal, hogy minden napra kitalál valamit, amivel megpróbálja a különböző társadalmi csoportokat egymás ellen uszítani, sajnos legtöbbször sikerül is neki.
Úgy gondlom, ez a legfélelmetesebb a mai Magyarországon. Arra viszont nem gondol, hogy eljön az a pont, amikor mindez ellene és kormánya ellen fordul. Ez biztos, csak azt nem lehet tudni, hogy mikor. Akkor kő kövön nem marad, az egész ország lángba fog borulni.
KisGenyo
Na nem megy a gyémántbiznic?
Maradhatna a kaptafánál. Nyithatna orálozót! XD
kukac50
Az a jó,hogy Brüsszel vizsgálja Matolcsi ámokfutását! Remélem magával rántja Orbánt is a bukásával.
kkalman
@Fradigege: tegnap, 13:32 Ha van is valamekkora agycsökevényük, az csak elektronmikroszkóppal látható. Anélkül esélytelen.
advocat
Már bocsánat! Meg lettek választva! A nép a hibás! Vagy váltsuk le a népet? Sajnos több millió gondolkodni képtelen a hibás. És ők vannak többen. Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.