Több mint 3200 darab, 440 millió forint értékű hamisított ruhaneműt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei hat, az országból kilépni készülő kisbuszban a beregsurányi magyar-ukrán határátkelőhelyen - közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nohat igy van ez rendjen,... Hiszen ezek a derek ujmagyarok (ujonnan allampolgarsagot kapott ukranok) meg csak letelepedesi kotvenyt sem vettek, viszont az allampolgarsaguk miatt kapott utlevellel mar szepen el is araszthatjak a Nyugatot.
F@sza! Most legyen orban kurva buszke arra, hogy elarulva a sajat magyar hazajat, mindenfele jottment csempesznek juttatott unios utlevelet, ujmagyarsagot!...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.