Egymillió menedékkérőből 63 embert vettek fel a legnagyobb vállalatok. A legfőbb gond, hogy nem beszélnek németül és nem elég képzettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ezt a libsiknek mondják!!!
És Merkel banyának.
Szókrakész
"Egymillió menedékkérőből 63 embert "

A következő 10 évben kewll majd 100 ezer mérnök.
Az osztva-szorozva is 1,5 MILLIÁRD migráncs lenne!!!
Szókrakész
"Egymillió menedékkérőből 63 embert vettek fel"

Máris megoldódott a demográfiai és nyugdíj probléma.
karma1
Senki sem kerulheti el a "nyelv bortonebe zarva" kelepcet...
A menekultek nagy resze angolul valamilyen szinten tud beszelni, de ezzel Nemetorszagban annyit ernek, mint bantu foldon az eszkimo nyelvvel - semmit.
Ha barmilyen jolfizeto allasba akarnanak bekerulni, akkor ahhoz legalabb "konyhanyelvi szinten" kell tudniuk az illeto orszag nyelven beszelni.
Mert az elso dolog egy orszagban: 3 kilo papirmunka kitoltese az adott orszag nyelven, ha munka interjura megy el, akkor meg kell ertenie a munkakori leirasat, a kotelessegeit, a jogait, es minden gyarban , ahol gyartosorok mellett dolgozhatnanak, meg kell tanulniuk, ES LE KELL VIZSGAZNIUK az elet- es balesetvedelembol! Addig nem is engedik oket a gepek kozelebe, mert egy felreertett irasbeli vagy szobeli utasitassal esetleg a levegobe ropithetik az egesz gyarat.
Barhova mentem dolgozni, mindenhol ez volt az elso dolog, amit vegig kellett csinalnom.
Leteznek viszont olyan nyelvtanarok, akik olyan embereknek oktatjak a sajat orszaguk nyelvet, akikkel semmifele modon nem tudnak kapcsolatot, nyelvi kontaktust letesiteni. (Minden nyelvnek, igy a magyarnak is van ilyen tipusu oktatasi modja, az egyik legjobb baratnom, ilyen modon oktatott nemeteket, franciakat magyarra. Nagyon sikeres volt, de az orszag mar koszoni szepen, nem ker a munkajabol.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.