A konstrukció egyre jobb hozammal kecsegtet, de ezt nem a vásárlók kapják, hanem a közvetítőcégek. De akkor kik veszik és miért?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
"miért nem lép fel az ellen, hogy magáncégek és fideszes haverok nyúlják le a letelepedési kötvények százmilliárdos hasznát", amit ráadásul az állam fizet majd meg. Jelen állás szerint egyébként a kötvények 2018–2021 közötti lejártakor az államnak közel 350 milliárdos kötelezettsége lesz.
mert az adófizetők ilyen jószivűek...ugyan miért sajnálnák viktortól azt a rongyos 350 milliárdot...mikor az orvoselvándorlás megelőzésére elég lenne 70 milliárd is az oktatás 50-70 milliárdból orvosolható lenne...
ne legyetek szőrösszívűek...a viktornak is meg kell élnie...
karma1
Istenkem, hat az Index csak most ebredezik???

Haho!!! Azok veszik - plane kozvetitokon keresztul ! - a letelepedesi kotvenyeket, akiknek eselyuk sincs arra, hogy nyugat-Europaba valahogy bejussanak... Na de igy? Megkapjak a kotvennyel a szabad ki-be jarast az Unio 28 allamaba, - ez nem eleg ok a vasarlasra???
Nem ezt ugatjak mar miota az ellenzeki korokben, hogy orban maga engedi be , sot HIVJA be a potencialis terroristakat az orszagba, hogy aztan innen szetspriccelhessenek nyugatra, megszervezni helyben a terror-gocokat...

Es az 5 ev lejarta utan a szerencsetlen magyar melosoktol behajtott adobol a bunozo kormany nemzetkozi bunozoket fognak kifizetni!!! Haho! Lehet kihuzni a kacsokat a bilibol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.