The Printed Blog - ezzel az egyszerű névvel indult pár napja a vállalkozás, amely új irányt próbál adni a nyomtatott sajtónak. A Chicagóban és San Francsisco-ban megjelenő ingyenes lapot kizárólag blogbejegyzésekből és más, felhasználók által készített tartalmakból állítják össze.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
szerintem rossz az alapfelvetés. hogy a nyomtatott lapok azért vannak bajban, mert újságírók írják, nem pedig bloggerek (mellékszál: hol a határ a kettő között?). az a baj, hogy más - tv, internet - sokkal jobban csinálja azt, amit az újság sosem fog tudni...

hagyni kell kihalni, gőzgépet sem gyártanak már, csak azért mert annó milyen szép volt.

ezen felül pedig oké, lehet, hogy egy heti válogatás érdekes lehet annak, aki mindenképpen szereti kézzel fogni a papírt, viszont egy nyomtatott blogbejegyzés, linkek, videók, hozzászólások nélkül mit ér? legfeljebb annyit, mint egy újságcikk. és akkor vissza is értünk oda, ahonnan indultunk.
tsabeeka
sztem nem fog kihalni (könyvet sem ölte meg a rádió, rádiót sem a tévé, tévét sem fogja az internet), csak átalakul. viszont abban egyetértünk, hogy nem így alakul át, hogy átvesszük a jobból a rosszabbat, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.