A Fidesz-KDNP listája vezet (48 százalék) egy hónappal az európai parlamenti (EP-) választás előtt – derült ki a Nézőpont Intézet

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És, ha mégse így lesz, vésztartaléknak még mindig számíthatnak orosz barátaik számítógépes segítségére! Ahogy ez már az elmúlt 12 évben rutinná nemesedett! A 49%-os 2/3-ot ""előállító putyilovkák segítsége most is biztos! A Kmalac is és Putyilovka is érdekelt az ügyben. Kmalacunk a börtönt kerülné el, orosz testvére pedig a spiclijét tartja az Unióban!
KisTehen
teljesen la vagyok sújtva

HAHAHAHA
KisTehen
@Maccska: ner péter 3x fogja újraszámoltatni
simmering73
A benézőpont eteti hűséges birkáit.
balos
@simmering73: A faszt!Ez már tény kérdés!Ha nem így lenne akkor nem tudnának a BÉKE párti muszka seggében matatni nyelvtanilag!
Nessy
Van nekünk "intelligens, lojális szavazat összesítő programunk"! Tudja, mikor leállni egy félórára, órára, hiba jelzéssel. Egyébként is nálunk a szavazatok 50%-a 2/3 , azaz 67%.Ma melyik eredmény lesz helyes a matek érettségin?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.