A Facebookon jelentette be Czinki Ferenc, a Fejér Megyei Hírlap rendszeres szerzője, hogy többé nem publikál a lapban. Az írónál Orbán Viktor karácsonyi interjújának meghekkelése után történtek verték ki a biztosítékot. Mint a posztban írja, "amikor a lap függetlenségének látványos leépítése zajlik, és nyilvánvaló koncepciós eljárásban szabadulnak meg nemkívánatos szerkesztőktől, újságíróktól, akkor természetesen én sem közölhetek több szöveget a Fejér Megyei Hírlapban. "

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gerinces Ember, az egész mocskos hordában nincs annyi gerinc, mint ebben az egy Emberben!
karma1
@quadrocopter: Hat igen, ha egyszerre allnanak fel az ujsagirok, a szerkesztok, akkor hiaba lenne sok penz a lap kiadasara, ha nem lenne, aki irjon bele, es aki megjelentesse a lapot.

Ugy gondolom, hogy egyszercsak elfogynak azok a sok kis hiteltelen valakik, akiket ilyenkor a kurmany valahonnan elohuz, es gyorsan bedug egy ilyen lap elere, illetve akit ujsagirokent alkalmaz... Tul sokat akar a szarka, de nem birja a farka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.