Az egész országot sokkoló tragédia utáni gyászban az Ökumenikus Segélyszervezet lehetőséget szeretne biztosítani mindenkinek, hogy szolidaritását fejezze ki a Verona közelében történt buszbalesetben érintett családokkal-olvasható a szervezet Facebook oldalán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez egy gyonyoru es hasznos gesztus, de bocsanat, ilyenkor nem a katasztrofakra felretett penzbol kellene azonnali segelyt nyujtani?
Vagy ha az nincs - persze, mitol is lenne, amikor eltolcsinak inkabb Tiziano, a csuti torpenek meg 4 milliardos iroda kell - , akkor mashonnan kellene AZONNAL leakasztani penzt
Nehany millio forint az allamnak semmit sem jelent, a hozzatartozoknak viszont enyhulest a nagy bajukban...
quadrocopter
Talán Mészárosnál, Szélesnél, Garancsinál, Csányinál, Orbánnál, Lézernél kellene kezdeni a gyűjtést, mutassa meg a Közpénz Herda Bűnszövetség, hogy szorult beléjük némi emberi érzés, miközben a bankókat számolgatják!
Akkor előkerülnek a "magyar emberek" amikor adakozni kell, máskor meg szívnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.