Tarlós két órán át beszélt Orbánnak a nolimpiás aláírások leadása után, ahol Orbán Viktor biztosította őt arról, nem akarja Budapestre hagyni az olimpia kérdését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye vagy tarlos, ha meg mindig elhiszed, amit a Gazdaallat sugall neked...
De nem is az eszedert vagy a posztodon, hanem a husegedert...
papa.49
@karma1: A szerencsétlen bolondistók még mindig nem érti, ha valami véletlenül jó sikerül a fővárossal kapcsolatban az a fütyis, a hazugovics, a kormány érdeme, (nem igen volt eddig ilyen, talán egy se) ha viszont beszopnak valamivel, akkor a bolondistók a bűnös!!!
Bolondistók érdemes nyalnod ott a hazugovicsnál, de tudd meg te soha nem leszel igazi kedvenc, te csak ,,pofozó bábú,, vagy, vagy téged köpködnek az utálatos kép helyet!!!
karma1
@papa.49: Attol, hogy tarlosnak magas polcot adott az Isten meg orban, az nem jelenti azt, hogy az eszeert kapta volna ezt a beosztast, viszont elegge hulye ahhoz, hogy ezt megse vegye eszre...
papa.49
@karma1: Szerintem is ilyen polgi lehetne akár melyik celeb faszi, hiszen ez sötét mint az éjszaka)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.