Brutális módját választotta a madárinfluenza elleni védekezésnek egy jászszentlászlói kacsahizlaló telep vezetője – tudta meg a Blikk.

A szomszédok azt mondják, a baromfihizlalda főnöke a madárinfluenza ellen akart védekezni oly módon, hogy 

a telekhatárán álló villanyoszlopon évek óta költő gólyapár fészkét egész egyszerűen levették, és a kacsatrágya dombjára dobták.

Az oszlopról leszedett fészket a kacsatelep trágyadombjára dobva találta meg a hatóság. A rendőrség vizsgálja az ügyet. A kacsatelep tulajdonosa nem kívánt nyilatkozni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Következő lépés, hogy a kacsatelep tulajdonosát verik le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Amennyiben tényleg hizlaló telep akkor neki azokat zárt tartásban kell hizlalni. Elég buta miért nem kérdezte meg az állatorvost mennyire veszélyes a Gólya mielőtt erre a cselekedetre vetemedett. Így felkészülhet, hogy súlyos pénzbüntetést fog kapni.
Doxi1
Ez az az eset, amikor az ostobaság el kezd gondolkozni. Katasztrófa. Ennyi ésszel, hogy tud kacsát tenyészteni? Egyenként ő csinálja fel a tojókat, mert otthon is így szokta?
1-csaj
AKI HÜLYÉNEK SZÜLETIK AZT NEM VÉDI AZ ISKOLAI VÉGZETTSÉG,AZ BIZONY HÜLYÉN IS HAL MEG.Át kéne végre gondolni az ilyen vezetőnek nevezett sötétségek alkalmazásának a kizárását.Ja és ha lehet szaporodni sem kéne engedni őket.Hátha örökíti a sötétséget
karma1
@Horizont: Kicsim, hat megint bevonultal egy csobe, mert az egybites macska baromsagokat allit? o meg azt hiszi, hogy csak azokat az allatokat kell vedeni, amik az oserdoben vannak,... Hat ott eppen eleg jo helyen vannak, mert ott altalaban csak a termeszetes ellensegeik elnek, ha egyaltalan meg nem haltak ki az esoerdok sikeres kiirtasanak kovetkezteben.
Az el se jut a tudataig, hogy a kisletszamu allatfajtakat MINDENHOL kell vedeni, ahol feltunnek, es nemcsak a varosokban, hanem falvakban, es persze a termeszetes elohelyukon is. Amikor mar szepen feltornazzak egy-egy vedett fajtanal a letszamot, akkor mielobb visszatelepitik oket a termeszetbe, termeszetesen megjelolve, hogy figyelemmel tudjak kiserni a mozgasukat, eletviteluket.
Ez Neked meg nekem - meg itt a hsz-elok tulnyomo reszenek evidens, alapnorma, ezt csak a ruhes nem erzi. dehat ne is torodj vele.
Tudod, mikor Felcsuton jartam, ket eve, a villanyoszlopon is es egy hazteton is lattam a szep golyafeszket, kisgolyakkal.
Mit mondjak, meg a nagyon korlatolt ertelmu meszarosek sem bantjak ezeket az allatokat.
Probalnak meg ugyanezt itt egy kakapoval, vagy kiwimadarral,... Siman 10-15 evet kapna erte az elkoveto.
karma1
@Horizont: Es meg mindig nyomatja a Bajnait,... Az Istennek se akarja elfogadni a jogeros biroi dontest a Wallisrol...
Persze, a romaniai sajto talan nem annyira naprakesz... Oda is csak a balhe jut el, az IGAZI itelet mar soha, az nem erdekes...:o)))) Istenkem, hogy ennyire sotet legyen valaki...:o)
advocat
A kacsát is vágásra tenyésztik. Szerinte madár az madár. Ennyi az esze. Remélem a büntetés majd észhez téríti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok