Megduplázódott a Crohn-beteg gyerekek száma az elmúlt 10-15 évben. A Crohn egy civilizációs betegség. Vagyis: minél fejlettebb egy ország, annál több a beteg. Itthon is rosszabb lett a helyzet. 20-30 éve még alig volt crohnos gyerek, ma már csecsemőkorban is előfordul.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@qxy: 08:07 ...így van
Az összes aroma , ízfokozó , állományjavító azt szolgálja , hogy minden szart megegyünk...
qxy
@ila51: Igen. tudod mindennek az a lényege hogy " látod.- szép. szagolod,.- mmmm de finom.na meg a sok reklám enni , inni kell. Van olyan reklám hogy szaladj ki a kertbe húzd ki a répát, csapd a tenyeredhez két háromszor, a nadrágodba töröld bele és már eheted is? a zsenge borsót edd ki a házából?hadd szidjon a mama hogy mind üres.
ila51
@qxy: ez a másik , ha a reklám mögé néznénk , látnánk hogy mennyi csalafintaságot elkövettek vele addig , és azt mind nekünk kell megfizetni...a csillogást , pompát
qxy
@ila51: ha engeded akkor igen. ez van ." mer szereted a gyermeked és meg veszed azt a jogurtot mert adnak hozzá egy akármit amit a gyerek gyűjt mert a suliba mindenkinek van .
1magyar
@qxy: EGyszer olvastam, hogy vagy az eper vagy a málna festék valamilyen tetűből készül.
Az ízfokozók miatt hízunk,mert egyre többet bírunk enni de a természetes aromák már ehetetlenek, nem érezzük az ízét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.