Akkora bombasztikus siker volt a sorosista plakátbohóckodás, hogy - a nagy sikerre való tekintettel - egy tökismeretlen, nevének elhallgatását kérő névtelenségbe burkolózó fideszes mameluk súgta oda az ATV-nek, hogy amúgy véget is ért a kampány. Nyilván azért, mert totális a siker, Soros már pedig nem nevet a végén. Vagyis de. Pontosabban szólva szerintem röhögött eddig is, már amennyire az orvosai engedték. A hivatalos indoklás persze az, hogy július 15-el véget ért a kampány, ami már csak azért is hibádzik, mert a kormány kampánya úgy hét éve nem akar véget érni, és egyik a másikat követi. A tévé értesülése szerint Orbán Viktor nem szeretné, ha a vizes világbajnokság fókuszát elvinné a "sorosozás". Magyarul: ők is érzik, hogy halálosan kínos egy nemzetközi sporteseményt úgy megszervezni, hogy még a függönyön is Soros György lóg, a delegációkra és sportolókra pedig egy infantilis, kőegyszerűségű plakáterdő mosolyog vissza. Gyáva kis csicskák vagytok - helyezzük...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem kell beismerni, kétségtelen, hogy ismét lecicizték a pacit Genyóék, 5.7 milliárdért azért drága szopcsi volt és mi fizettük!
RonaGyuri
ezt már nem lehet visszacsinálni: rajtunk röhög az egész cipőipar! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.