Mexikóba viszi nászútra menyasszonyát Király Mózes, aki Erdélyből Oxfordba települt. A mézeshetek után oda is tér vissza az ifjú pár, de a végső családi fészket Kübekházán tervezik felépíteni. – Egyetlen vágyunk volt, hogy a híres Kübekházán legyen a polgári esküvőnk – Király Mózest teljesen elvarázsolta a mesefalu meg az, hogy a polgármester biciklin közlekedik, és még köszön is mindenkinek.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az újságírás legalja! Micsoda csoda kerekedett ebből a mesés történetből, melyet az új vajna birodalom hozott le! Szánalom a köbön!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Pálinkás Pál: Mert itt akarnak LETELEPEDNI ORBÁNIÁBAN !!!
papa.49
@karma1: Na azért azt is tudni kell ahonnan a pacák kiszakadt az sem az Eldorádó...
karma1
@papa.49: Papuskam, ne mondd ma', hogy migrancs-ellenes vagy??? Hat ok NYUGATROL fognak majd bejonni, nem???

Azert kivancsi vagyok, hogy a jo polgar miert is lecelt le mar 19 evesen, es meg csak tanulni sem akart,... (Vazze, fiatal, Oxfordban el, es csak a kalandvagy hajtotta oda...:o)))
A masik fogas kerdesem: ha ket ugyanolyan koru fiatal mondjuk szinten Kubekhazan el (mert oda szuletettek), ott is hazasodnak ossze,- mert ugye az egy kis mesefalu - akkor vajon a kubekhazi ifju ferj hova fogja elvinni a kis feleseget naszutra???
Szerinted? Mert hogy Mexikoba biztos nem...
karma1
@papa.49: Na, ora egeszen biztosan illene a csuti vizilo minositese: szerinte a magyar fiatalok csupan kalandvagybol mennek kulfoldre, de majd eszt vesztve jonnek haza Magyarorszagra, hogy otthon eljenek majd...
Ez a csavo maximalisan kalandor, es aki egyszer huzamosabb ideig elt igazi demokraciaban . joletben, annak budos lesz Kubekhaza, meg a miniduce otletelese az orszaggal.
papa.49
@karma1: Jó kérdéseket tettél fel az biztos, azt nem tudom mihez kezd majd az ,,ifjú pár,, Kübelházán, viszont azt a községet ahonnan ,,kitámolygott,, Oxfordba igen, sok ilyen település van Szilágysomlyó, és Zilaj környékén, ismerem szinte mindet, mert a menyen odavaló Sarmaságra, ami szintén arra van, a rokonsága egy része meg Varsolcon, a másik része meg Zilajon él ...
Onnan eltudom képzelni hogy elakart kerülni...
Ez szerintem KŐKEMÉNY PROPAGANDA, a takonyművek részéről, semmi egyéb !!!
karma1
@papa.49: Hat ugyanennek gondoltam en is...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.