Én személy szerint rohadtul nem lennék elégedett azzal a fostengerrel, ami most van, mert ugyanúgy telne el újabb négy év, mint eddig, és nekem személy szerint már nagyon elegem van az egész Mészáros Lőrinc, Pasa parki cimborák, innen-onnan előrángatott tehetségtelen, kretén rokonok és ki tudja még miféle senkiháziak által alkotott csapatból. Én már nem szeretném újabb négy évig nézegetni, hogy Németh Szilárdok, Kocsis Máték és Tuzson Bencék húzzák az ívet. Szóval én kormányváltást akarok.

Feltöltő: maszk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
"Az igazán nagy feladat most az, hogy szavazásra kell bírni az embereket. Kell egy pont, amikor ki lehet mondani, amikor el lehet és el kell hitetni az emberekkel, hogy lehetséges a váltás. Ha ez befészkeli magát a választók fejébe, akkor el fognak menni szavazni, és a megfelelő emberre húzzák be az ikszet."
Desischado
Pontosan. Imádkozom, hogy elegen menjünk szavazni! Elég volt már a rablásból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok