Észrevetted, hogy állandóan Soros nevét hallod már mindenhonnan? A tévéből, a rádióból, a plakátokról? Már ha csak annyit kérdezel, mennyibe kerül egy kiló kenyér, arra is szinte azt a választ kapod, hogy ha Soroson múlik, még kenyér sem lesz jövőre. Nem hiszed el, hogy rajta múlik a kenyér ára is, ugye? Meg hogy mindenre ő lenne a válasz. Hát, akkor legalább egy dolgot tegyél meg. Menj el szavazni áprilisban, és szavazz azokra, akiknek nem minden válasza Soros György. Akik nem fognak mindent egy külső ellenségre, ami nem is létezik. Ha eleged van abból, hogy totál hülyének néznek és minden értelmes kérdésre csak azt a választ kapod, hogy vagy bevándorlóország leszünk, vagy engedjük a Fidesznek, hogy megmentsen minket ettől, ha nem hiszed el, hogy ez a két opció lehetséges és ha szerinted a kórházak rossz állapotának, a működésképtelen oktatásnak nincs köze a bevándorlókhoz, akkor szavazz! ne maradj otthon! mert rajtad is múlik, mi lesz velünk a következő négy...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ez a cikk értelmesen megmagyarázza a Sorost de a migránsok elleni gyűlölet keltés is már a csapból folyik. Mindenki menjen el szavazni, és szavazzon arra akit szíve szerint támogat.
Figyeljen arra,hogy melyik pártnak milyen programja van! Amelyik az Ő életét javítani szeretné arra szavazzon. Ne a gyűlöletre ne a széthúzásra hanem arra aki az országunk összes tagját egyenlően szeretetben össze akarja tartani.
Ne szavazzon arra aki megosztó lenéző megalázó rágalmazó és Népnyomorító politikát folytat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.