Vízummentesség Magyarországra történő beutazás esetén - Tippek migránsoknak(?) :D Elgondolkodtató, hogy Orbán déli határra felhúzott kerítése vajon mennyiben akadály egy olyan világban, ahol ma már nem gond útlevelek megvásárlása a fekete piacon? Például Cipruson tömegével árusítanak uniós útleveleket. A déli határon ráadásul már alig van migráns januári adatok szerint cirka 200 migráns volt. Miközben Orbánék ezerrel telepítik be a migránsokat, külföldieket az unió területére. Orbán, aki soha nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon (!) gyengíti Magyarország biztonságát, aki titokban befogadott több, mint 2300 migránst egyébként minden hónapban befogadnak cirka 180 migránst, ami azt jelenti, hogy folyamatosan zajlik a befogadás + 20 000 külföldit telepített az Unióba az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül + több, mint 1 millió határon túlit szabadított az anyaországbeliek nyakára, akik között szekusok és bűnözők is vannak + tétlenül nézi, hogy ukránok tömegével...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán totálisan átveri és szó szerint hülyének nézi mind a saját táborát, mind azokat, akik rettegnek a migránsoktól hisz ő a legnagyobb betelepítő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.