Óriási volt a kontraszt: két hete ott állt egyedül, elveszetten a szinte teljesen üres felcsúti stadionban, most rengetegen voltak. Mert a futball valóságos, arról nem lehet hazudni, márpedig anélkül ő nem létezik. A hívei tartják életben. Ahol nincs módja hazudni, ott ő nincs. Ha nem volna olyan telhetetlen, már ledózeroltatta volna a stadionját.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Bruck Andras! Minden szavaval egyetertek, es igen: ma Magyarorszagon senkinel nem veri ki a biztositekot, ha hitler beszed reszletet citalja, ha Ocsenyben a migransellenesseget egyenesen megdicseri, mert hat csak ra kell nezni a 15.-en is felvonulo, fulig orbanba szerelmes hiveit, es maris kibukik, hogy ezeknek az emereknek (? inkabb koordinalt sejthalmazoknak) a fogabol az aranytomest is kilopja, mig azok asitanak, es azok boldogan adjak meg azt is oda a Kedves Vezetonek...

Azert azt halkan megkerdeznem: hol tetszett lenni az "emuttnyo'cevben"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.