„Egyszer csak ott volt az az arc, amit ezer közül is felismernék.”rémálma az idegen miatt, de csak felnőttként, egy tévéműsorból jött rá, ki is volt az üldözője. Pár éve gyermekgyilkossági ügyekről beszélgettek az egyik bűnügyi műsorban egy 80-as években híressé vált nyomozóval, aki a felvételek közben lapozgatta régi ügyei aktáit. „Egyszer csak ott volt az az arc, amit ezer közül is felismernék, hiszen az ajtónk előtt nézett a szemembe majdnem 40 éve" – mondta Péter. A műsorból ugyan nem derült fény az illető nevére, a lap kiderítette, hogy valószínűleg Bencsik László lehetett a követője, aki 1982 januárjában megfojtott egy 8 éves kisfiút egy tízemeletes újpesti panelház tetőkijáratánál. Az újpesti gyermekgyilkost halálra ítélték és kivégezték, így Péter szerencsére nem is találkozhatott volna vele többet.

Forrás: life.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Azok a régi szép idők amikor még a gyerekgyilkosokat kivégezték!
karma1
Na most ebben mi a hir? Egyebkent 40 ev utan igy visszaemlekezni - kerdezzenek meg szakkepzett pszichologusokat - szinte lehetetlen. (Ezert nem tudnak regen tortent buneseteket 20-30-40 evvel kesobb felujitani, mert az embert rettenetesen sokszor megcsalja az emlekezete.)
Az illetovel nem tortent semmi konkretum, a felteves is ketseges, amit a cikkben leirnak,
Jo cikk arra, hogy befosasson olyanokat, akik amugy normalisak voltak eddig. Tartalma es ertelme smmi.
Es?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.