Az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézete Intézeti Tanácsának tagjai bocsánatkérést várnak Kovács Zoltán kormányszóvivőtől, ha már „egy magát kereszténydemokratának valló kormány szóvivője.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat Heller Agnesre sok mindent lehet mondani, de hogy valakit noisegeben es koraban alaznak meg - jobb hijjan - na persze mert mas nem jut az egybites kopasznak a fejibe - hat ez borzaszto! En mindig ugy hiszem, hogy ennel lejjebb mar nincsen - de mindig van, es egyre melyebben...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Eriksson: Bezon! Ági néni "akkora" kommunista vót ám, hogy az AKKKORI komcsi illetékes elvtársak rettegtek is tőle rendesen és alig győzték elüldózni a '"zorszgból", akár a mostani narancsos rabló, kapzsi, utódkomcsI HORDA !!!
Eriksson
@tulipan: A kritizálóknak illik elfogadni a kritikát, ha meg rosszul esik nekik, ne kritizáljanak. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess". Vagy valami ilyesmi.
Egyébként, nem érdekel a téma.
tulipan
@Eriksson: Ez persze, mindig csak másra vonatkozik!
Eriksson
@tulipan: Ahogy mondod. :)))
Esetünkben Heller Ágnes közszereplő, s mint ilyen... Tudjuk ugye?
tulipan
@Eriksson: Mármint? Csak nem ennek a végletekig bunkó, és pofátléan narancsosos hordénak a tagjaira gondolsz? Na, azok NEM TUDNAK DIISZTINGVÁLNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.