Törölték a Magyar Csontvelő Regiszter honlapját, amely emberéletek megmentését volt hivatott szolgálni. Az oldal helyén jelenleg, egy eladó lakókocsi hirdetése fut.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
slanger
lehet még ennél mélyebbre sűlyedni?
Evikati
Nem ez az első szomorú eset! A művese kezeléseknél is évek óta voltak problémák. A véradásnál szintén. Ez az egész rendszert, a mai egészségügy állapotát minősíti:-(
Hoppare
Köszi a cikket! Bízom benne, hogy többen fognak foglalkozni a dologgal. Bevallom először tetszett, hogy nagyon sok helyen linkelik az írásomat, aztán elgondolkodtam rajta, hogy milyen szánalmas is egyben, amikor egyetemek oldalain is szerepel a linkem, holott én nem értek hozzá...de más forrás híján... az emberek nem tudják, hogy egyáltalán van ez a probléma. ez a baj! Megfelelő tájékoztatás nélkül, hogyan várhatják el, hogy legyen donor?! Szánalmas.
ugyeugye
@Hoppare: És nem is kezelik jól a kérdést. Állítólag az orvosi egyetemeknek se nagyon jut holttest a boncolási gyakorlatokhoz se. (pedig milyen drága egy temetés!)
Ezt és a szervdonor ügyet szépen be lehetne építeni a gyerekeknek a biológia tanításba, aztán szépen azok is elfogadnák, akik nem értik a lényeget.
Hoppare
Ma reggelre megjelent cikkek hatására eljutott a megfelelő fülekig az üzenetem, úgy látszik még is csak lesz új website. Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki foglalkozott a témával.
ugyeugye
@Hoppare: nemes cél érdekében mindig!!!
Evikati
@Hoppare: Gratulálok és megszorítom a kezed! Ez szép volt!:-)
Hoppare
@Evikati: áh nem kell, még nincs kész. majd ha már fut a site és teli lesz infóval.. lesz látogatója stb. de mindent meg fogok tenni :)
Evikati
@Hoppare: Ott dolgoztam a közelükben. Tudnék mesélni:-(
ugyeugye
@Hoppare: értesítést várunk a fejleményekről, és ha bármiben tudunk segíteni, tudod - brrrrr :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.