Május 5-én Magyar Péter és a Tisza Párt tüntetést tartott Debrecenben, mi pedig ismét élő műsorral jelentkeztünk a Telexen. Megmutattuk Magyar beszédét, amelyet Sarkadi Zsolt, a Telex belpolitikai szerkesztője értékelt, Kéri László politológus-szociológussal pedig az általános politikai helyzetet elemeztük.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 20.18
Ezek most itt mi a csoda?
Magadtól idézel? Ha Kérit akarod hitelteleníteni, akkor azt is idézd be légyszíves, hogy honnan van az idézeted, hogy nehogy azt mondhassa rád bárki is, hogy szövegkörnyezetéből kiragadtál egy-egy mondatot!
Jó lenne látni az egészet, nem csak az általad szerkesztett változatot!
Peller Anikó
@Tehén: Neked kiscica. Miau.

Cicamica. Kismacska. Múúúú. Lájkoljad magadat az összes nikkeden, így legalább könnyebb felismerni.
Pusztai
"Kéri szerint Orbán nem látja át, hogy Magyar megjelenése másról szól, és nem tudja csak annyival elintézni, hogy megpróbálja áttolni a baloldalra.
Magyarral és a Tisza Párttal megjelent egy harmadik politikai erő, amivel egyelőre sem a Fidesz, sem a DK nem tud mit kezdeni.
Azt látja, hogy van 1-2 millió ember, aki nem kér Orbánból és Gyurcsányból, unja az eddigi politikai szereplőket. Ők találhatják meg maguknak Magyar pártját.
„Hogy meg tudja-e formálni politikai kínálattá, politikai táborrá, az még szerintem nyitva van.”

telex.hu/belfold/2024/05/05/keri-laszlo-politologus-magyar-peter-debreceni-tuntetese
...
Az, hogy a fidesz nem váltott, az a beégett karaktergyilkos Filkensteini kommunikáció miatt van, de a dk sem tud váltani, náluk becsípődött a "legnagyobb ellenzéki párt" szlogen, ami már nem igaz.
És nagyon sokan rájöttek az utóbbi években: Gyurcsány totálisan idétlen kommunikációjával soha nem nőhet tovább a dk, tehát még Dobrev azon szövege, hogy nekik van egyedül esélyük leváltania fideszt emeletes marhaság.

És a legfőbb, legfontosabb AMIT VAGY 10 ÉVE VÁROK :
MAYGAR SZINTE HIBÁTLAN KOMMUNIKÁL, RIPOSZTOZIK, A SZART VISSZAGYŰRI A FIDESZBE, BÁRMELYIK HAZUDOZÓBA, , ÉRTHETŐEN, TISZTÁN ARTIKULÁL, MEGJELENÉSE IS ÁTLAGON FELÜLI.

A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCOÓN MÚLIK!!
15 ÉVE EZERREL ÍROM MINDENFELÉ: MAGYAR TÖKÉLETESEN 99%-BAN IGAZOL.
Pusztai
@Béla333 tegnap 19h40: Kéri a kivételek egyike akit nézek: Iylen még Somogyi Z, Ágh A. Ónodi Molnár, ..
A többi elkeserítő és ezek vannak zömmel, ők szarnak a ventillátorba.
Peller Anikó
@Pusztai: Egyedül senkinek sincs esélye leváltania fideszet.

Szupernovaként robbant be Magyar Tisza és kérdés meddig tud növekedni. De ha netán kiegyenlítődne a fidesz szel, még akkor is előhúznak néhány fajta csalást, elsősorban a lejáratóst, háburus fenyegetőst, gyurcsány a patást és a végén még ott van a komputeres elsimítás. A geci nem aggódik (nagyon).

Tehát szükség van (még mindig) a gyurcsányra és az összefogásra de az erőviszonyok gyorsan változnak. Nyilvánvalóan most már az ellenzéknek kell beállni a Magyar mögé és ezt nehezen vagy semennyire sem képesek megemészteni kedvenc ellenzéki pártocskáink.

Pedig ha nem, akkor marad a geci a nyakunkon. És még akkor is könnyen lehet ha igen.
kereső
@Béla333: Ugye ismét nem érted? Én Kérinek azóta nem hiszek, amióta fülünkbe duruzsolta ezt a mondatot..."nem kell félni a kétharmadtól"...Ő, aki tanitotta orbánt, és aki a lehető legjobban ismerhette a jellemét, ilyet mond...nem kell nekem "hitelteleniteni", megtette ezt Ő maga- sok másokkal együtt. És, ha nem értenéd...ez az első 2/3-ra vonatkozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.