Megtelnek a wellness-szállodák a négynapos húsvéti hosszú hétvégén a Szallas.hu foglalási adatai szerint. Egy átlagos áprilisi hétvégéhez képest közel négyszeresére, míg a tavalyi húsvéthoz képest csaknem a duplájára nő a forgalom. Főtt sonkával, tojásfestéssel és állatsimogatóval várják a szállásadók vendégeiket. Útra kelünk a négynapos hosszú hétvégén: több mint négyszeresére nő a szálláshelyek forgalma egy átlagos áprilisi hétvégéhez képest, a tavalyi húsvéti időszakhoz viszonyítva pedig 87 százalékos a bővülés. „A magyarok körében egyre népszerűbbek az ünnepi hosszú hétvégék is az üdülésre, jól példázza ezt a mostani kiemelt időszak is, az ismert wellness-szállodák már kitették a megtelt táblát” – mondta Keresztes Nóra, a Szallas.hu marketing menedzsere. Átlagosan 53 ezer forintot költünk foglalásonként, melyek hossza jellemzően 2 éjszaka. Minden ötödik foglalást SZÉP-kártyával rendezik, ezek átlagértéke 78 ezer forint. A legkedveltebb szállástípusok az apartmanok (25%), a...

Forrás: antikporta.hu
Feltöltő: antikporta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Majd a tévé híradókban látható képekre leszek kíváncsi, mert mindig ezt hajtják, és néhány ember lődörög csupán a képeken !!!
Vagy itt a netten néhány helyre rákérdezek van-e üres szobájuk !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.