Kicsit másképpen: Húsvéti ötletek Beától, Erzsikétől és Martinától Jankovics Bea, Krisch Jánosné Erzsike és Vass Martina különböző anyagokkal dolgoznak, alkotnak, állandó résztvevői a kézműves vásároknak. Képeiket felhasználva ötleteket nyerhetünk a húsvéti készülődéhez. Nem biztos, hogy a mézeskalács tojások és nyuszik olyan profi díszekké alakulnak a kezeink között, mint Bea művei, de gyakorlat teszi a mestert, próbálkozzunk...

Forrás: sopron.ihirek.hu
Feltöltő: Engi Zsuzsa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Igaz, csak nyugtával dicsérd..., de jól sikerült ez a nagypéntek munkaszüneti nap a kormány rendeletéből.
Hihetetlenül sok pénzt sikerül elköltetni a lakossággal. Mivel szinte egy nap van a bevásárlásra, ész nélkül költ a polgár, kerül amibe kerül, csak kapjunk.
A nagyáruházak pedig éppen csütörtökön váltanak árakat, ami 20-30%-kal magasabb szinte minden kurrensebb árucikkben, mint előző nap volt, így még drágábban vásárol be a paraszt. Elmentem tegnap egy-két helyre szétnézni, egymást törték össze az emberek, csakhogy elkölthessék a pénzüket. Persze láttam jócskán fancsali pofákat is...
Ezek az árak persze jelentkezni fognak a vendéglátásban is, és a feltorászott benzinárakkal együtt elég szép összeget hagy a lakosság áprilisban az üzletekben és a szállodákban, vendéglátóhelyeken. Aminek persze az adóvonzata is szép lesz.
Meg kell állapítsam, jól döntött a kormány a nagypénteki munkaszüneti nap bevezetésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.