Az új csarnokot eredetileg szeptemberben kellett volna átadni, de még a régi bontása sem kezdődött el. Cserébe az önkormányzati választás előtt három nappal nagyszabású bulival búcsúztatják el.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a maffiaállam egyszerűen ilyen. Hazug, semmirekellő, gerinctelen, életük során többször is átvedlő politikusokkal van teli, akik számára az egyetlen dicsőséges célkitűzést a hatalom megszerzése és annak minél további megtartása jelenti. A legszomorúbb ebben az egészben az, hogy a jelenkori rendszer csak arra épített, ami amúgy is jellemző erre az országra. A besúgókra, a szolgákra és a hatalomért bármire képes emberekre alapozták a NER rendszerét, amely immár kilencedik éve működik többé-kevésbé sikeresen. Egy olyan nemzetet leigázni sajnos nem túl komoly feladat, amely megelégszik a szolgaszereppel. Egy ország, ahol egy teremfocista lehet külügyminiszter, ahol egy a bíróság szerint is kimondhatóan bűnöző Rogán lehet a néphülyítést felügyelő propagandaminiszter, ahol a tízparancsolatot tökéletes népegészségügyi programnak tartó Kásler Miklós irányíthat stratégiai fontosságú ágazatokat, és ahol a magyar alvilág magas rangú tagjaival kapcsolatba hozható Pintér Sándor belügyminiszter lehet, ott ne csodálkozzunk azon, hogy semmi sincs rendben. Magyarország már régen nem demokrácia, ezért se ringassuk magunkat abban a hitben, hogy ez az okleveles bűnözőgyanús egyénekből álló kormány békés eszközökkel leváltható. Az a hajó már régen elment és ne várjuk, hogy mostanában vissza fog térni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.