A román médiumok tényként közlik azt az értesülést, miszerint a támadók roma származásúak voltak. Ezt a magyar rendőrségi források is megerősítették nekik, de Magyarországon érdekes módon hírzárlat van. Magyarországon elsőként és eddig egyedüliként a SamsungSport.hu főszerkesztője írta le azokat a gondolatokat, melyekkel sokan egyetértenek hazánkban, de a nyilvánosság előtt kevesen merik vállalni.

Forrás: fittonline.hu
Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tnezo
Kezdenek elgondolkoztató írások is megjelenni az esetről.
tnezo
A kegyetlen, indokolatlan gyilkosság áldozatává lett Marian Cozma csapattársának, a szintén élet-halál között levő Zarko Sesum szerb kézilabdázónak édesapja komoly erőkkel tart Veszprémbe, hogy bosszút álljon a fián esett könyörtelen támadáson.
A kézilabdázó édesapjának tulajdonában van Szerbia legnagyobb vagyonvédelmi és testőrcége, mely jelentős testőrállománnyal rendelkezik. A cég korábbi katonákból - a hírhedt Arkan testőreiből - verbuvált tagjai kiválóan felkészített emberek, és nem híresek arról, hogy nagyon félősek lennének. Ezekből állított össze egy 300 fős bandériumot a felháborodott szülő, hogy megbosszulja fiát.
ugyeugye
@tnezo: ciki, h más országból jönnek rendet rakni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.