Ősszel senki nem akart polgármester lenni, decemberben viszont már 14 jelöltből választották meg a polgármestert. Aki most egy rejtélyes iratmegsemmisítés és a Zánkával való hatalmi birkózás miatt lemondott, úgyhogy megint időközi választás lesz. Mi a fene folyik Balatonszepezden?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lassan minden kerületben és megyeszékhelyen megtörténik az új polgármesterek beiktatása, ami azt is jelenti, hogy megkezdődhetnek az elszámoltatások. Természetesen – mint ahogy azt előre lehetett tudni, de persze a rendőrséget nem zavarta – az előző kormánypárti polgármesterek a legutolsó iratig kitakarították a polgármesteri hivatalokat. Nem hagytak ott semmi olyat, amiről úgy gondolták, hogy még bajba sodorhatja őket. Iratok ezreit, tízezreit semmisítették meg, vagy vitették el olyan helyekre, ahol aztán már nem fognak soha rájuk találni. Több helyen teherautónyi mennyiségben vittek el fontos iratokat – ez persze feltételezés, de valós rendőrségi munka hiányában ez nem is csoda –, amelyek bizonyíthatták volna, hogy maffiaszerűen lopták szét a rájuk bízott kerületeket és városokat. Ezzel pontosan tisztában volt mindenki, mégsem sikerült megállítani őket. Minden gond nélkül takarították ki az irodáikat Ferencvárostól Miskolcig azok az egykori polgármesterek, akik egy jogállamban hamarosan már csak a börtönkosztot élvezhetnék. Hogy ez Magyarországon valaha is meg fog-e történni, azt ebben a pillanatban sem lehet tudni. Ha Polt Péter marad a legfőbb ügyész, Pintér Sándor pedig a belügyminiszter, akkor sok jóra nem lehet számítani, hiszen az ő munkájuk következménye is az, hogy a kormánypárti polgármesterek megtehették azt, amit megtettek. A feljelentések vélhetően meg fognak történni, azonban mivel a hatóságok hagyták, hogy ezek az emberek gond nélkül megsemmisíthessék a nyomokat, így nehéz lesz bizonyítani azt, amit egyébként is mindenki sejt. Ez bűncselekmény, de csak akkor, ha ez bizonyításra is kerül. Ezért sem nehéz azt elképzelni, hogy egy választási vereséget követően Orbán nem fogja átadni a hatalmat csak úgy. A kezében van az erőszakszervezetek többsége, amelyeket véleményem szerint nem félne bevetni saját nemzete ellenében sem. Ne legyen igazam, de én úgy vélem, 2022 egy olyan történelmi év lehet, amelyet soha nem fogunk elfelejteni.
tudode
Ilyen már volt 2012-ben a HOSSZÚ BÁJTOK ÉJSZAKÁJÁN, de a világháló mesél arról ki, kik, miért, hogyan
.
www.google.com/search?q=K%C3%B6nny%C5%B1b%C3%A1jtok+%C3%A9jszak%C3%A1ja&oq=K%C3%B6nny%C5%B1b%C3%A1jtok+%C3%A9jszak%C3%A1ja&aqs=chrome..69i57.12469j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Hiánycikk a fékek, és ellensúlyok rendszere, de még a belső ellenőrzési valami is, aki lefogja azoknak a tapogatóját, akik nem tudják merre, meddig, miért, kiket kellene SZOLGÁLNI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.