Bajba kerülhetnek azok a településvezetők, akik feltárják elődeik gazdálkodásának törvénytelenségeit, véli Hadházy Ákos. A független képviselő szerint azonban ez nem szabad, hogy elijessze őket a jogsértések kivizsgálásától.----Hadházy Ákos – a fentiek ellenére - arra ösztönzi az ellenzéki településvezetőket, hogy minden esetben tegyenek feljelentést, ha azt látják, hogy elődeik szabálytalanul használták fel a nekik juttatott támogatásokat. – Nem szabad megijedni, hanem küzdeni kell, keményen – véli Hadházy. – A büntetőeljárás elindítása után polgári jogi igénnyel kell élni, és kártérítési pert kell indítani a vélhető tettesek ellen. Arra egyébként nem számítok, hogy a fideszes vagy a párthoz kötődő vádlottak súlyos ítéletet kapnak. A bíróságban ugyan bízom, a Polt-féle ügyészségben viszont nem: utóbbi nem fog olyan vádat emelni a fideszes elkövetők ellen, aminek nyomán súlyos ítélet születhetne. A pénzügyi követelés viszont sokkal keményebb lehet az elkövetők számára, mint egy...

(Forrás: nepszava.hu, sgl által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Remélem az elszámoltatás meglesz az esetleges ellenzéki nyerés után, mert nem lehet azt csinálni mint 94 után Kuncze futni hagyta Ocsmány Vigyort a székházlopás után, - a lopás kiderülr, OV elismerte a Szárszói találkozón,- és 2002 után sem volt elszámoltatás Keller 167 ügyben tett feljelentést, a rendőrség és ügyészség megalapozott gyanuval befogadta aztán jöttek a szocik és inkább kinyírták Kellert csak ne legyen elszámoltatás.
---Ha a szocik nem ekkora balfaszok és nem annyira korruptak, elszámoltatást megteszik, ma nincs a sperma hatalmon, nincs ez a mérhetetlen korrupció, - habár a szocikról is kiderült még most is korruptak ellenzékben, tegnapi Mérce cikk,- valójában innen ered a követlezmények nélküli gazemberkedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.