A Tények Plusznak adott interjút az a két férfi, akiket – állításuk szerint – Fekete Dávid megkárosított és súlyos pénzekkel verte át őket. 

Az egykori megasztáros több százmilliós adósságairól lehet hallani, hitelezői a Blikket is megkeresték.  

Az egyik győri férfi állítása szerint Fekete Dávid sokat hazudott és átvert embereket. A férfi azt is elmondta, hogy az énekes 73 millió forint hitelt vett fel a felesége nevére, amit azóta sem törleszt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fekete Dávid (@fekete_david_singer) által megosztott bejegyzés

Ezen túlmenően pedig arról is beszélt a férfi, hogy Dávid pár héttel ezelőtt még egy autót is ellopott. Állítólag az énekes eladta a járművet, majd másnap visszalopta azt.

Az énekes egy másik károsultja arról beszélt a Tények Pluszban, hogy ő az otthonát veszítette el Fekete Dávid miatt. Neki most a 6 hónapos terhes feleségével kell kiköltöznie a házból.

„Cégeket rántott meg, ha kellett magánszemélyeket rántott meg, ha kellett a banki szektort húzkodta többször, és nagyon komoly pénzekre. Itt nem százezrekről beszélünk, itt kemény tízmilliókról beszélünk, meg százmilliókról…” – nyilatkozta az énekes arcát nem vállaló, egyik hitelezője. 

Forrás: tenyek.hublikk.hu 

Címlapkép: Instagram/fekete_david_singer

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cirip
Sosem volt 100-as ez a malacképű suttyó.Még anno színházban kapott lehetőséget, hogy külsősként a órusban énekelhetett az egyik operában. Úgy viselkedett, mintha ő lenne a világsztár, mintha ő fújná a passzátszelet,..ahogy
mondani szokás. Közben pedig nincs egy tiszta hang amt ki tudna énekelni,baromi hamis és a muzikalitással sincs köszönő viszonyban sem.
Teljes zavar,..Normális ember nem csinál ilyen rengeteg adósságot,csalást, hazugságot..
Szociopata bűnöző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.