Egy neve elhallgatását kérő szemész szerint amit az intenzíves kollégái tudnak, az a Covid esetében nem működik, a megszokott lélegeztetési stratégiák rengeteg embernél nem válnak be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
normálisabb helyeken már nem a lélegeztetőgép a protokoll
division
@Pálinkás Pál: " Volt olyan 140 kilós, alapbetegségekkel rendelkező betegük, akit le tudtak szedni a gépről, és volt fiatal, alapbetegség nélküli betegük, aki nem élte túl" Mit tudnál akkor tenni mondjuk az alapbetegség nélküli fiatallal, hogy ne haljon meg? Mi a protokoll (ha már nálad a vakcina csak egy felesleges marhaság)?
Pálinkás Pál
@division: mondtam ,nem tárgyalok veled...de igen hatásos a lélegeztető,95%-os halálozási arány...csókpld meg a seggét a köcsögDuda szarzsáknak...akinek a családja...milyen érdekes...pont ebben az "iparágban " utazik...vagy fuzionélj a troll pellerrel, nagyjából egy szinten vagytok...
division
@Pálinkás Pál: Ez aztán volt a válasz, megcsillogtattad az értelmi szintedet vele:-)) Érdemben ugyan nem tudtál rá semmit mondani, de azért egy személyeskedésre futotta:-)
Pálinkás Pál
@division: mire nem válaszoltam hülye? az patkol meg ,akinek szar az immunrendszere,függetlenül hogy néz ki!.akinek jó..az kórház közelébe sem kerül emiatt...a fertőzöttek 98%-a gond nélkül átvészeli-...inkább azokat tanulmányoznátok...persze abban nincs pénz mint a kérdéses hatásfokú vakcinának hívott löttyö[email protected] semmi baja a baráti, ismerősi körömnek..pedig nemigen vigyázunk magunkra...falutokban van még egészséges ember? mert amiket te itt dumálsz...azok szerint a magyar áldozatok felét ismered!..mondtam kopj le rólam, rettegj a hasonszőrű emberkékkel!
division
@Pálinkás Pál: Szerintem faluban te lakhatsz, ott élnek ilyen primitív emberek. Majd a foci EB után kiderül, kinek volt igaza, meg az iskolanyitás, stb. Ezek megadják mindenre majd a választ.
Pokróc
Ez elég szomorú de ha tárgyilagosan nézzük és ez a "zsákbamacskás " állítás igaz akkor ez nem más mint a modern orvostudomány csődje. de attól még napjaink hősei az orvosok és áplolók . Láttam mindent ,hallottam mindent .
Gratulálok nekik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.