division

Szorul a hurok Orbán körül: semmilyen uniós pénz nem jön, míg nem teljesíti végre a korrupcióellenes feltételeket
Legalább lesz továbbra is mire fogni, hogy miért nem lesz béremelés a tanároknak. Lassan a minimálbér, a pályakezdők bére, a szakmunkás bér eléri egy több mint 30 éve pályán lévő pedagógus bérét. Minden elismerésem Viktor, de legalább a magyar válogatott kijutott veretlenül az EB - re. Ez is valami...Azért jót kacagnék, ha ott majd jönne a nagy lebőgés, mint anno Mezey alatt az oroszok ellen a VB - n. Nyilván nem ezt kívánom, hiszen magyar vagyok és szurkolok, csak hát a tapasztalat...
Nagy Feró bevallotta: minden reggelét egy pálinkával indítja
@balos: Túlzás amit írsz. Én sosem nyaltam senki alsó felét, szellemi tevékenységet végzek, és nem lett belőlem takarító. Bátyám és sógornőm immunológusok, rákkutatók, ki nem állhatják a Fideszt, mégsem lettek takarítók. A gyenge általában elbukik, még akkor is ha kitanul egy jó szakmát, de van nála jobb.
Nagy Feró bevallotta: minden reggelét egy pálinkával indítja
@izéke: Nehogy félre érts, nekem semmi bajom a fizikai munkával, sőt...Viszont a szellemi munkát nem azok végzik, akiknek derogál a munka, hanem akik képesek rá. A kalapácsot meg a szeget is fel kellett először találni, hogy dolgozni lehessen velük...Én mindig azt mondtam azoknak akik szerint a szellemi munka nem más mint egy irodai székben ülés, hogy cseréljünk csak egy hónapra, én megyek lapátolni, ő meg vezesse el a céget, vagy akár cseréljenek egy orvossal, kutatóval, stb. Érted ugye. A lényeg, hogy a kettőnek ki kell egészítenie egymást, de a szellemi munka mindig is az első helyen fog maradni.
Nagy Feró bevallotta: minden reggelét egy pálinkával indítja
@izéke: Ez igaz. Mondjuk fizikai munkát főleg annak kell végeznie aki képtelen a szellemi munkára. Félre ne érts, a rendszerváltás előtti Feró volt számomra csak a "Nagy " Feró, szerettem a Ricét nagyon, ahogy anno az Edda első két lemezét is, de sajnos eltévedt Pataky is útközben...
Nagy Feró bevallotta: minden reggelét egy pálinkával indítja
A régi öregek is is ezt csinálták, nincs ebben semmi hírérték. Nem is volt semmi bajuk.
Így hat Orbánék uszítása: többen belekötöttek egy nőbe Budapesten, mert színes kabátot viselt
Párhovatartozástól függetlenül mondom, a képen Lakatos Zsófia áll egy fürdőköpenyben (szerintem ez nem kabát, bár nem követem a "divatot"). Senki ne haragudjon meg érte, de egy bevásárlóközpontban ezen én is elmosolyodnék minimum (még ha meg nem is szólalnék, mert az nem az én műfajom).
Karikó Katalin felszólalt, miután megkapta a Nobel-díjat – A fiataloknak is üzent
@pultosjocó: "ja és az oltások után az oltottak aránya volt magasabb az elhunytak között" Látom még mindig tolod ezt a légből kapott marhaságot. Ne haragudj, de nincs kedvem már ezen a szinten erről beszélgetni.
Karikó Katalin felszólalt, miután megkapta a Nobel-díjat – A fiataloknak is üzent
@pultosjocó: Aki nem oltatta be magát, az nem oltatta, a saját döntése volt. Aki belehalt a betegségbe, az legfeljebb megjárta. Nincs itt semmi különös megmagyarázni való.
Karikó Katalin felszólalt, miután megkapta a Nobel-díjat – A fiataloknak is üzent
@pultosjocó: kuruc.info...Pali, te semmit nem változtál, a "hiteles" hírforrásaid is megállják ugyanúgy a helyüket:-))
Karikó Katalin felszólalt, miután megkapta a Nobel-díjat – A fiataloknak is üzent
@pultosjocó: Jól van, nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy leálljak erről veled vitatkozni, elég volt annak idején. Még szerencse hogy időm se lenne rá. A lényeg, hogy a vírus szelídebb lett szerencsére az olyan embereknek köszönhetően többek között mint Karikó, más meg nem számít, bár a long covid komoly veszélyt jelent, de már az ezért felelős géneket is úgy néz ki amerikai kutatók megtalálták, így ezen a téren is komoly előrelépés várható. Ennyivel be is fejezhetjük, mert nem vagyok kíváncsi már az antivaxerek linkjeire az oltások terén.
Karikó Katalin felszólalt, miután megkapta a Nobel-díjat – A fiataloknak is üzent
@pultosjocó: Gondolom nem sok közöd lehet a biológiához, de remélhetőleg csak virtuálisan hangoztatod a hülyeségeidet. Ebben a körben (ha egy körnek vesszük a 2019-től máig zajló covid-felfordulást) sacc/kb 10-20millió ember köszönheti neki az életét.
Éppen itt volt az ideje, hogy megkapja a Nobel-díjat. Te milyen díjjal büszkélkedhetsz, nem baj ha megkérdezem? Nagyon emlékeztetsz itt egy vírustagadóra, akit nem látok újabban egy covid hírnél sem. Te vagy az, csak megint más néven? Nem kizárt.
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
@pultosjocó: Nem gondolod, hogy éppen az ilyen hozzád hasonló taplók miatt nem nézek már fel jóformán? Nem fogok bizonyítani semmit ezzel kapcsolatosan, holott megtehetném, csak tényként kell kezelni, ennyi.
300 millió forintnyi TAO-ból újul meg a Felcsút stadionja
@csak úgy...: @kereső: Sok a dolgom, kevés időm van. Srácok készülnek az informatikára, Petinek fájogat a csípője (szerencsére nincs semmi eltérés a műtéthez képest, talán csak a növekedés az oka), a műtött orra is megint sűrűn bedugul, szóval a munka és a család felülírja politikát:-) Néha benézek azért, csak ritkán.
300 millió forintnyi TAO-ból újul meg a Felcsút stadionja
A TAO és a Tahó esete...A Pedagógusok meg ugye Brüsszel miatt nem kapnak béremelést. Gondolom ezt elhiszik azok akik kb. 4 csatornát tudnak csak nézni otthonukban, vagy éppen várják a 20. havi nyugdíj bevezetését is.
Ürességtől konganak a NER balatoni hoteljei
@Eladott Ország: Én sem vagyok már a Fidesz pártján jó ideje (sőt ide sem írtam már hónapok óta), de enni azért ott eszek sütit vagy bármit, ahol a legfinomabb. Ez nálam mondjuk nem párthovatartozástól függ, mert attól még, hogy teszem fel egy cukrászdát az ellenzék üzemeltet, még lehet kurva szar a sütemény, abból meg nem kérek. A ló túloldalára sem kell azért átesni (szerintem).
"Hát rohadj meg Orbán" – Kiakadtak a kisboltosok, a maradék forgalmukat is elveheti a kormány
@Aki Én: Persze, tudom, távol álljon tőlem a Fidesz egyre nagyobb méreteket öltő aljasságainak a védelme. Nem véletlen nem is írok már ide szinte soha, nincs kit védenem:-)
"Hát rohadj meg Orbán" – Kiakadtak a kisboltosok, a maradék forgalmukat is elveheti a kormány
@Aki Én: @Horizont: Nálunk van két kisbolt, mindkettő éppen most terjeszkedik, folyamatosan növelik az áraikat, már-már pofátlanul. Szerintem ez sincsen azért rendben.A sajt például még mindig 5000ft/kg, míg máshol 2500 - ért is van ugyanaz. Két irányból is meg lehet közelíteni ezt az egészet.
Mészáros Lőrinc összeveszett a vejével, tízmilliárdokat bukhat miattuk az ország
@ómió: Talán nem kellene az elődök által elkezdett úton járni, pl. példát kellene mutatni, hogy innentől bizony nincs lopás, csalás, protekció, haverok, buli, fanta...Na meg nem kellene majd a pedagógusok számítógépébe sem "törvényesen" kutakodni majd, vagy kirúgni egy egyházi dolgozót amennyiben nem megy minden héten templomba heti háromszor. Sajnos hosszú Fideszes pályafutásom után rá kellett döbbennem, hogy nem előre megyünk, hanem visszafelé, mégpedig egyre messzebbre. A párttaggyűlésre járás is kötelező volt valamikor a párttagoknak, szóval előre kellene menni inkább, ha már erről szól Magyarország kedvenc nótája is:-)
Mészáros Lőrinc összeveszett a vejével, tízmilliárdokat bukhat miattuk az ország
@ómió: Miért kell állandóan visszafelé mutogatni? Nem pont az lenne a cél, hogy a régi dolgokat elkerüljük?
A Belügyminisztérium nem válaszolt arra, hogy mi indokolja, hogy a tanárok saját tulajdonú számítógépét is megfigyelhessék
Nálunk ma ordított le mindenkit a pap, hogy aki egyházi dolgozó, de nem megy templomba, azt kirúgja. Mint régen aki párttag volt, csak nem ment párttaggyűlésre. Most meg a tanárok megfigyelése. Ugye nem csak én érzem azt, hogy "előre" a kádári úton?
Djoković lemarad két amerikai tornáról, mert nincs beoltva
@Pálinkás Pál: Pont ez az. Nadal már rájött, hogy nem éri meg neki, hogy ne adj isten úgy megsérüljön, hogy tolókocsi legyen a vége, Neymar - nak sem sok hiányzott ehhez a fociban. Én is élsportoló voltam ha úgy vesszük, persze nem ilyen pénzekért, de hamarabb abba kellett volna hagynom, és talán nem lett volna porckorong sérvem meg csukló gondom (ping-pong). Az a baj, hogy nagyon nehéz leállni azzal, amit szeretünk, és sokszor csak amikor már baj van, akkor kezdünk gondolkodni.
Djoković lemarad két amerikai tornáról, mert nincs beoltva
@Pálinkás Pál: Végtére is az ő baja, majd megint nem lesz világelső legfeljebb. Túléli.
Djoković lemarad két amerikai tornáról, mert nincs beoltva
Mintha valaki azt írta volna pár héttel ezelőtt itt egy kedves "barátom", hogy lám-lám, nem kell már neki sem oltás. Aztán mégis.
Egyre többen halnak meg koronavírusban Magyarországon
@KisTehen: Nem azok halnak meg általában, akik felvették a 3 oltást.
Váratlan lépésre szánta el magát a Lidl, ennek sokan nem fognak örülni
@rokker33: Miért kellett ehhez engem lemarházni? Nem csoda, hogy kimentél külföldre mosogatni ezzel a "tudással".
Váratlan lépésre szánta el magát a Lidl, ennek sokan nem fognak örülni
@rokker33: Egészségedre! Egyed a gyilkosok által megölt állatok húsát, legalább hamarabb csökken a bolygó népessége.
Magyarország a kiemelkedő jólétben élő országok listájára került
@csak úgy...: Mivel itt éltél te is, szerintem tudod, hogy a magyarok állandóan sírnak meg panaszkodnak amióta világ a világ. Gondolom ebbe nem kell hosszabban belemennünk. Ami tény, hogy a minden országot lényegében meghatározó középosztály kezd lefelé csúszni, és ez nagy baj. Az sosem jó, ha eljut odáig egy nép hogy csak szegények vannak meg gazdagok.
Magyarország a kiemelkedő jólétben élő országok listájára került
@csak úgy...: Az lehet, de egy dolog biztos: Aki eddig is jól élt, az nem foglalkozik az inflációval, legyen nyugdíjas vagy fiatal, továbbra is bedobál mindent a kosarába. Azok fognak még inkább lesüllyedni, akik eddig sem éltek valami fényesen. Őket kellene valahogy segíteni a kormánynak elsősorban, csak az ilyesmire valahogy sosincs pénz.
Magyarország a kiemelkedő jólétben élő országok listájára került
Fene se tudja. A megkérdezett emberek zöme legutóbb azt nyilatkozta, hogy akkor tenné le csak az autóját, ha már 900 ft fölé menne a benzin. Ez csak azért érdekes, mert már 400 ft környékén is ment a nagy lázadozás.