division

Nagyobb megrázkódtatás vár idén a magyar lakosságra, mint a 2008-2009-es válság idején
@simmering73: Vezetsz olyat hogy háztartási napló??? Az eszem megáll mik vannak. Akkor te nő lehetsz... Szarul élnek a magyarok? A nap vicce volt. Szoktál bevásárlóközpontokba járni? Látod, mennyi új autó (nem is akármilyenek) szaladgálnak az utakon? Akik most azt mondják, szarul élnek, azok évekkel ezelőtt sem éltek jobban, és akkor is a kormányokra fogták meg mindenféle válságokra. Ez már csak így megy, mindig más a hibás. Tessék, adtam lehetőséget megint számodra, hogy elővedd az igazi énedet ismét, lehet trágárkodva nekem rontani, általában más úgysem szokott menni.
Nagyobb megrázkódtatás vár idén a magyar lakosságra, mint a 2008-2009-es válság idején
Az igazi gond az lesz, ha majd jön a második hullám az influenzával együtt. A legkisebb gond lesz majd az árak változása.
Elhunyt Gyurcsány Ferenc édesanyja
@kereső: @szegfue: Kicsit félreérthetően írtam azt hiszem. Úgy értettem ezt, hogy az én szüleim is már meghaltak, édesanyám 7, édesapám 5 éve, ennek ellenére sehol nem cikkeztünk róluk, csak ott, ahol ez eleve szokás. Semmivel nem voltak másabb emberek mint Gyurcsány szülei, dolgoztak, felneveltek, szerettek, mi viszont, plusz tiszteltük őket, felnéztünk rájuk. A magam részéről mindig is olyan szerettem volna lenni mint apám, ami részben sikerült is. Mindenki meghal egyszer, felesleges cikkezni róla mindenhol.
Az Egészségügyi Világszervezet szerint lehet, hogy sosem lesz tökéletes megoldás a koronavírus ellen
@Nessy: Sajnos még mindig vannak bőven kételkedők, akiket sosem fogsz addig meggyőzni, amíg a saját kárán nem tanul.
Tombol a járvány Ausztriában
@SystemError: A válasz egyszerű: Sajnos az emberek zöme nálunk továbbra is meg van győződve arról, hogy az egész vírus csak egy hisztériakeltés, de te is olvashatod itt nap mint nap. Elmész egy üzletbe, maszk nincs senkin jóformán. Nem veszik komolyan az emberek ezt az egészet, tegnap beszélt Jakab prof. az oltásról, amit az emberek azt hiszem 40 valahány százaléka adatná csak be magának. Ezek után mit vársz? Most egyszerre fog támadni a korona és az influenza, és bizony újra szükség lesz azokra a tilalmakra, amelyek eddig megfékezték nálunk ezt a vírust. Jövőre talán már lesz oltás, én mindenesetre készülök az újabb digitális tanévre:-)
Mi várható a koronavírus után?
Mekkora baromság. Látszik, hogy nem virológustól származik a cikk.
Elhunyt Gyurcsány Ferenc édesanyja
@namihami: Tudom, ezt még a fiatal Orbán mesélte el egy videóban.
Szörnyű baleset: kisteherautóval ütközött Benkő Tibor honvédelmi miniszter az M7-esen – itt vannak a részletek
@Horizont: A szörnyű jelentése azért nálam is egészen mást takar. Volt, hogy közel totálkárosra tört az autóm, nekem semmi bajom nem lett, így csak egy pótolható használati tárgy ment tönkre. A szörnyű az az, ha maga az ember lesz totálkáros:-))
Elhunyt Gyurcsány Ferenc édesanyja
@Eriksson: Nem, persze. Szép kort élt meg, nekem még anyósom él, ő 81 múlt.
Elhunyt Gyurcsány Ferenc édesanyja
@tudode: Mind tudjuk, mi lesz az életünk vége egyszer, ki fiatalon, ki idős korban lesz beteg, hal meg. Ez az élet rendje, nincs ebben semmi különös.
Elhunyt Gyurcsány Ferenc édesanyja
@Eriksson: @tudode: Szerencsére nem télen halt meg szegény, mert anno azt mondta Ferikénk, hogy az édesanyja is alig tudja fizetni a gázszámláját, még a végén fel lett volna róva neki hogy hagyta meghalni. Egyébként nyugodjon békében, nem tehet róla szegény nagy valószínűséggel, hogy olyan fia lett amilyen.
Elhunyt Gyurcsány Ferenc édesanyja
@Csibi: Azt sosem láthatta volna meg.
Isten nyugosztalja.
Augusztus elsejétől már a nyaralók állják a hazaérkezés utáni koronavírus-teszt árát
@Pálinkás Pál: Nem hinném, hogy a virológusok, köztük Jakab prof. a levegőbe beszélne. De tudod mit? Legyen neked igazad, minden országnak az az érdeke, hogy pánikot, gazdasági összeomlást idézzen elő. Logikátlan ugyan, de nem vitatkozom. Mindenesetre az sem elfogadható álláspont, hogy úgyis csak az idősek, krónikus betegek halnak bele, mert ha nem lenne a korona őket sem kellene most ennyire félteni.
Augusztus elsejétől már a nyaralók állják a hazaérkezés utáni koronavírus-teszt árát
@Pálinkás Pál: @simmering73: Nagyon terjed a vírus, ami köszönhető az emberek fegyelmezetlenségének is. Aki képes ilyen esetben külföldre menni nyaralni, mert képtelen kibírni egy évet, az állja is a vizsgálat költségeit, ennyivel tartozik.
Hosszú Katinka Orbán Viktornál járt, és tetszett neki, amit látott
@Eladott Ország: Ahogy egy olyan ostoba embernek is kár bármit mondani mint amilyen te vagy.
Hosszú Katinka Orbán Viktornál járt, és tetszett neki, amit látott
@Eladott Ország: Szegény apám 70 éves koráig alkotott, akkor ment csak nyugdíjba, eléggé el vagy maradva a 42 éveddel, ráadásul még haláláig tervezett külföldi cégeknek megrendelésre, sajnos a szíve elvitte 76 évesen. Mondjuk nem tudom mit dolgozhattál, de hogy nem szellemi munka lehetett az is biztos, a stílusod másra utal erősen.
Negyedmilliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
@Giovanni Alba: Ilyen a politika. Azt hiszed, máshol nem ez van? Valahol persze engem is bosszant, hogy amíg nekem például mindig meg kellett dolgozzam azért, hogy jól éljek, addig mások a semmiből lettek milliárdosok 4 év alatt, de őszintén szólva sosem tudott annyira azért érdekelni, hogy ebbe belebolonduljak. Én nagyon komoly pénzeket keresek a munkámmal, és imádom is csinálni, így nem érdekel annyira a dolog. Nekem van teszem fel két autóm, 2 házam, két nyaralóm, 2 jachtom, két úszómedencém, stb, a másiknak meg van mindenből a duplája, triplája? Nem izgat annyira. Jókor volt jó helyen? Igen. Ez sokszor van így. Az én gyerekeim is jó helyre születtek, mindenük megvan, meg is lesz, akkor most őket is bántani kellene majd ezért, mint Orbán most született unokáját? Már van olyan egyén, aki kiirtaná őt is családostul. Tudod, inkább tíz Mészáros vagy Orbán, mint egy ilyen.
Hosszú Katinka Orbán Viktornál járt, és tetszett neki, amit látott
@Eladott Ország: Neked kellene valami hasznosat csinálnod, mert csak élősködsz a dolgozók nyakán. Borzasztó, amikor egy ilyen retardált nyugdíjast el kell tartanunk, mint amilyen te vagy. Egyébként meg inkább beszélgetnék akár Gyurcsánnyal is mint veled, még belé is több értelem és intelligencia szorult, pedig az nem kis dolog:-)
Negyedmilliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
@Giovanni Alba: A csaholó kórus akkor szokott megjelenni, amikor Fideszes kerül gyanúba. Tisztában vagyok azzal, hogy mi zajlik Fideszes berkekben is olykor, de szegény ellenzéket ugye mindig csak rágalmazzák a csúnya Fideszesek...
Hosszú Katinka Orbán Viktornál járt, és tetszett neki, amit látott
Szerintem a hozzászólásom kissé félreérthetőre sikeredett, látva a két lájkot...Azokat tartom nem komplettnek, akik egy sikeres sportolót lekurváznak, csak mert szóba állt Magyarország Miniszterelnökével. Remélem, így már érthetőbb.
Hosszú Katinka Orbán Viktornál járt, és tetszett neki, amit látott
Lehet bármilyen sikeres valaki sportban, munkában, bármiben, amennyiben hozzá mer szólni Orbán Viktorhoz, onnantól már csak egy kurva, seggnyaló, hazaáruló, stb. Ennyire hülye a magyarok zöme, amiért én kérek elnézést.
Orbán összevert feleségét állítólag a kecskeméti kórházba szállítják
@csak úgy...: Én egész nap? Te összekeversz magaddal meg pár "magas" IQ - s mindent tudóval (Eladott kórsággal az élen). Este, éjszaka nézek fel szinte mindig (akkor sem minden nap, mint pl. Eladott kórság), amikor több az időm, ugyanis évek óta nem fekszem le hajnal két óránál hamarabb, így van beállva a biológiai órám. Amúgy meg miből telik felnézni a mai világban akár nap közben is néha? Vagy lemaradtál a digitális fejlődésről?:-) Pedig komoly szerepe lesz, már most mondom, mert az idei tanév sem fog sokáig tartani az iskolákban.
Senki nem hord maszkot olyan szexin, mint Palvin Barbi – FOTÓ
@Gazella: Ne legyél már vulgáris mint tragacsos.
Főleg egy nőtől nem szép így beszélni:-)
Orbán összevert feleségét állítólag a kecskeméti kórházba szállítják
@csak úgy...: "Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe"
Ez aztán nagyon hiteles.
Megszületett Orbán Viktor negyedik unokája – fotó
@Szeparepa2: Kicsit helyesbítenék: Mindenkire kíváncsi lennék, akik itt szidnak mindenkit, megnézném, mennyit segítettek eddig különböző helyeken, gyerekeken, kórházi felszerelések adományozásával, stb. stb. Csinálnék erről szívesen egy felmérést, mert szidalmazni, gyűlölködni, lázadozni mindenki tud, de a tettek azok, amelyek megmaradnak. Lehet itt nagy általánosságban utálni a gazdagokat, kormányokat, rájuk hárítani mindent, de olykor jó lenne, ha ezen egyének kicsit magukba is néznének olykor.
Megszületett Orbán Viktor negyedik unokája – fotó
@Szeparepa2: Oké, gyűlölködj csak tovább, ezen nem segít semmi ahogy elnézem. Én mindenesetre teszem a dolgom mint eddig is, és ha hiszed, ha nem, továbbra is segítem a beteg gyereket, állatmenhelyeket, én, aki egy szívtelen parazita vagyok. Kíváncsi lennék, te mit tettél eddig honfitársaidért azon kívül, hogy itt szapulsz másokat, meg mártírként szólalsz fel olykor. Azt meg ne felejtsd el, hogy a rendszerváltáskor már megindult a nyugat felé nyitás, érdekes, akkor ez nem jelentett gondot senki számára.
Megszületett Orbán Viktor negyedik unokája – fotó
@Szeparepa2: Nagyon eltúlzod már a dolgokat, a drogosok is azért drogosok, mert Orbán, a piások is azért piások, mert Orbán, stb. Továbbra is az az érzésem, hogy téged valami nagyon nagy sérelem érhetett a Fidesz által, és ez okozott nálad egy végtelennek tűnő gyűlöletet mindenki iránt, aki éppen nem nyomortanyán él, hanem képes boldogan, gondtalanul élni az életét, nem folyton másokra mutogatva szitkozódni.