Előfordult, hogy Borsa Miklós a stúdióban ülve, felvétel előtt tiltakozott, hogy hazugságot kell beolvasnia, aztán mégis hajlandó volt rá. Most a menekültek sírását hallgatja az ajtó mögül, miközben volt kollégái Putyin propagandáját terjesztik. "– Olyan volt, hogy jöttek a beolvasandó hírrel, én meg mondtam: hát hiszen ezt már megcáfolták. – Erre? – „Jól van az úgy, hagyjad.” Hiába mondtam, hogy ez egyszerűen nem igaz. Ilyenkor az ember két dolgot tehet. Vagy felmond azonnal és hazamegy, vagy felolvassa. Utóbbit néhányszor én is megtettem. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
“Volt olyan is, hogy fegyelmit kaptunk, amikor át akartunk valamit írni. A működés, az irányítás módja az azóta kiszivárgott hangfelvételekből már mindenki számára nyilvánvaló. A kormányról szóló hírek mind pozitívak, az ellenzékről szólók mindig negatívak.”
csak úgy....
"Belebetegedett a sok hazugságba a köztévé egykori arca, most menekülteket fogad be a házába"
sgl
A megvilágosodáshoz kellett egy jó kis verés, leköpés??

Soxor kérdezem: akik most ott vannak a fidesz mocsokmédiában amikor buknak mi lesz?
persze van sok hülye médiás a túloldalon aki majd megsajnálja befogadja.
Na azokat is le kéne köpni, akik azokat védika akik miatt az ország ott van ahol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.