Egy szót felcseréltek az egyik kérdésben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak húgy...
Szomorúan tapasztalom évek óta vajon, miért nem tiszteli meg senki a végzős Szakmunkás tanulókat! Mást nem hallok, csak mikor lesz az érettségi, majd azt követően egyből riportok tömkelege mindenhol, nehéz volt- e vagy könnyű és a csapból is ez folyik!! Gratulációk ezerrel!!
Azok a diákok, akik szakmát választottak, szintén megdolgoztak azért, hogy eljussanak a vizsgákig, céljuk eléréséhez, ők nem érdemelnének ugyanekkora figyelmet és tiszteletet??
Asztalosok, pékek, cukrászok, szakácsok, cipészek, villanyszerelők, hegesztők, lakatosok, üvegesek, kertészek, varrónők, nővérek, mezőgazdasági gépészek, kőművesek, hentesek , stb... sorolhatnám, mert igen hosszú a lista minden évben!! Szakmunkások nélkül tönkre menne az ország!! Ki csinálna bútort, sütne kenyeret, étterembe, cukrászdába mit ennénk, nem lenne cipőnk, ruhánk, házunk, a mezőgazdaság az állattenyésztés is teljesen össze omlana , de mégsem vesszük észre őket!!
A világ legtermészetesebb dolgának tartjuk( ez a dolguk)!!
NEM!! Igenis most kell tisztelni őket és felnézni rájuk!!
Most kell elmondani nekik: Büszke rájuk egy egész ország, sikeres vizsgát kívánni nekik, támogatni őket, nem pedig háttérbe szorítani őket!!
Remélem sokan elgondolkodnak, hogy a következő években ne legyen már ez a megkülönböztetés és kirekesztés!!
SOK SIKERT KÍVÁNOK MINDEN MOST SZAKMUNKÁS VIZSGÁZÓ DIÁKNAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.